FOTO by PR

Ljepota

Osvježavajući mirisi u kremama iz L’Erbolario laboratorija

PR 16. srpnja 2020.

Znate li da se „nos“ drugačije ponaša prema mirisima na visokim temperaturama?

Stručnjaci tvrde kako mirisi u kojima ima puno cvijeća ljeti nisu najbolji izbor. Ni teški mirisi nisu dobro rješenje.

Citrusni mirisi poput bergamota, mandarine ili naranče, u kombinaciji s toplim drvenim notama ili tropskim biljem, bude osjećaj odmora.

Ako ste i vi među onima koji baš i ne vole nositi parfeme ljeti te ih obično zamjenjuju drugim laganijim opcijama poput mirisnih krema, donosimo vam prijedloge iz L’Erbolarija.

FIORE DELL’ONDA – 300 ml, 165 kn*

Svojim neumornim mirisom, ova će vas krema okružiti nježnim i slankastim povjetarcem, dok će brojni aktivni sastojci iz vodenih biljaka brinuti o vašoj ljepoti.

Tekuća krema za tijelo s ekstraktima plavog lopoča i nori algom Okeanide nakon nanošenja tijelu daje svježinu, a koža je dobro nahranjena i lakše se bori protiv preranog starenja i gubitka tonusa, a uz ulje masline, palme i biološkog suncokreta djeluje i vitamin E.

U samo par poteza svakoga se dana možete obaviti ovim azurnim mirisom, a kožu tijela uroniti u val prepun tonificirajućih i hidratantnih aktivnih sastojaka koji djeluju i protiv starenja kože.

RABARBARA – 300 ml, 165 kn*

Nakon kupanja ili tuširanja, i u svakom trenutku kada vaše tijelo traži dodatnu njegu, ova fluidna i lagana krema hrani, omekšava i tonificira, zahvaljujući dragocjenim aktivnim sastojcima rabarbare, gorke naranče i vanilije, pomiješanih s bogatim uljima i maslacima biljnog porijekla.

Mirisni trag rabarbare, postojan i blag, pratit će vas tijekom čitavog dana svojom dinamičnom svježinom.

TIARE – 300 ml, 165 kn*

Tekuća krema za tijelo evocira bijeli i lagani dodir latica na koži dok vas obavija mirisom tahićanske gardenije. Njena lagana tekstura rezultat je kombinacije karite maslaca i organskog suncokretovog ulja s tradicionalnim polinezijskim sastojcima poput iznimno hranjivog monoi ulja i hidratantnog kokosovog ulja.

Polinezijske žene duguju zavodljiv sjaj svoje kože preparatu imena monoi, koji se tradicionalno dobiva maceriranjem dvanaest tiaré cvjetova u kokosovom ulje tijekom razdoblja od 12 dana.

U ovoj kremi monoi se nalazi u obliku maslaca i zajedno s karite maslacem pruža samo najbolje od svog iznimno učvršćujućeg, hranjivog i obnavljajućeg djelovanjem.

FRESCAESSENZA – 200 ml, 178 kn*

Tekuća krema za tijelo s ekstraktom lišća, limete i harmonije drveća lagane je teksture i dugotrajnog mirisa. Dopustite da ekstrakti lišća limete te lišća i grančica limuna, uz ekstrakte kore ariša i Mimose tenuiflore, koji imaju tonificirajuća i učvršćujuća svojstva, njeguju vašu kožu i podare joj hranjive tvari i elastičnost.

Usto, krema je obogaćena vitaminom E koji je odličan prirodni antioksidans te laganim i nemasnim uljima šafranike, pistacije i tršlje, koja nježno hrane i najosjetljiviju kožu.

Ako još niste pronašli svoj miris za nadolazeće vruće ljetne dane, mi smo tu da vam olakšamo potragu.