FOTO by Instagram @sarins.closet / @matea.miljan / @styled.daisy

Moda

Osvježavajuća kombinacija ružičaste i zelene za savršen proljetni look

Daria Lovrić 29. travnja 2022.

Prava stilska rapsodija boja za podizanje raspoloženja...

Ako do sada niste razmišljali o spajanju ružičaste i zelene, vjerujemo da će vam ova kombinacija vrlo ubrzo postati omiljena. Kada malo bolje razmislimo, ove dvije boje se često preklapaju u prirodi, pogotovo u proljeće.

Vjerojatno u glavi trenutno imate slike livada ukrašenih rozim cvijećem i zelenih dvorišta punih rascvjetanih ruža. Gdje god se okrenemo, ružičasta i zelena dominiraju zajedno. Upravo zato nas ne začuđuje njihova dominacija u uređenju interijera i modnom svijetu.

Ružičasta i zelena savršeno komplementiraju jedna drugoj, te iako nisu sasvim kontrastne boje, na prvi pogled izgledaju baš tako. Osim što su zasebno jako popularne, čine atraktivan spoj, omiljen među fashionisticama.

Prema objavama na Instagramu, možemo zaključiti da je svaka zaljubljenica u modu unazad par mjeseci barem jednom isfurala ovu odvažnu kombinaciju. Ovaj trend pruža bezbroj mogućnosti, a jedino je pravilo kombinirati ružičastu i zelenu.

Nije važan izbor odjevnih komada niti preferirate li više neonske ili pastelne nijanse. Važno je da spojite te dvije boje i dobro se zabavite.

Kako bi vam olakšali slaganje outfita zavirili smo u kolekcije omiljenih high street brendova i potražili popularne odjevne komade u zelenoj i ružičastoj boji. Dali smo si truda i složili smo nekoliko look-ova koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Look 1.

H&M – 9,99 €
Mohito – 379,90 kn
Reserved – 229,90 kn

Look 2.

Mango – 549,90 kn
Mango – 199,90 kn
Mango – 99,90 kn

Look 3.

Zara – 179,90 kn
Zara – 249,90 kn
Zara – 699,90 kn

Look 4.

Zara – 159,90 kn
Zara – 199,90 kn
Zara – 249,90 kn