FOTO by Jam Press / Instagram @fbnink

Bizar

Osvanuo je novi bizaran trend tetoviranja pod imenom “secret tattoo”

Krešimir Šustić 24. srpnja 2020.

Ponekad su neke stvar ipak malo "too much"

Tetoviranje je umjetnost koja se u modernom dobu enormno proširila, i doslovno ne postoji dio tijela koji netko nije ispunio tetovažom.

Mi ipak smatramo da neke tetovaže ne bi trebale biti viđene od strane vanjskog svijeta, no ovu bizarnu stvar baš nismo očekivali. U nastojanju da sačuvaju svoj uradak od znatiželjnih pogleda, ljudi su počeli stavljati raznorazne primjerke na gornje nepce.

View this post on Instagram

w o w @indyvoet

A post shared by Yolande Willink👽 (@yodames) on

Skrivanje tetovaža ovisi o njihovom položaju na kojem se nalaze, a s lakoćom se mogu prekriti kosom ili nekim od odjevnih predmeta, a čak se i mogu prekriti puderom koji je stvoren upravo za takve potrebe. Najnoviji tattoo trend prekriven je u svakom slučaju, no zato nije ništa manje šokantan.

Talijanski tattoo majstor na početku je bio šokiran zahtjevom koji je dobio, no s obzirom na to da ga vesele novi izazovi bacio se na posao i stvorio svoje prvo umjetničko djelo.

Od smajlića, genitalija, grudi, vanzemaljaca i srednjih prstiju, 25-godišnji umjetnik spreman je ispuniti svaku želju svojim klijentima i učiniti ih zadovoljnima.

Tijekom svojih šest godina rada, napravio je 10 tetovaža na nepcima, a iako igla ide ravno u zubno meso, ustraje na tome da to nije toliko bolno koliko nam se čini.

Umjetnik kaže da dobiva puno zahtjeva za tetovaže u ustima, te je naglasio da bi volio raditi više takvih primjeraka jer su u isto vrijeme i lijepe i čudne.

Koliko god volimo tetovaže, nama ovo zaista nije normalno i sigurni smo da većina državljana Lijepe naše dijeli isto mišljenje.