Obuća

Ostavite sve što radite! Nova ALDO x Disney kolekcija vrijedna je klika!

Viktoria Šafranić 16. siječnja 2020.

Bankrot, bankrot, bankrot...

Kako to biva sa svakim početkom godine, donijeli smo nekoliko novogodišnjih odluka kojih smo se odlučili striktno pridržavati od siječnja. Jedna od ključnih bila je početak štednje, no Aldo nam je upravo pomrsio sve planove.

U suradnji s Disneyem, prije nekoliko mjeseci lansirali su nevjerojatno preslatku Mickey&Minnie Mouse kolekciju koja je uključivala torbe, ruksake, cipele i accessories poput marama, privjesaka, a unutar koje su nam najviše zapele za oko stvarčice od trapera.

Budući da je prethodna kolekcija nadmašila prodaju, logičan slijed bio je nastaviti uspješnu kolaboraciju.

 

Mislili smo da će se to desiti tek na proljeće kada malo živnemo i riješimo se dugova koje smo nagomilali za blagdane, no Aldo nas je preduhitrio i upravo izbacio novu Mickey&Minnie Mouse kolekciju za žene i muškarce čija prodaja također podrazumijeva visoka očekivanja.

Jedan pogled bio je dovoljan da ostanemo paf i već sada ozbiljno razmišljamo štednju odgoditi na neko vrijeme. Modni detalji poput ruksaka ili šarmantne tenisice u raznim bojama, neće biti lako odabrati samo jedan artikl.

Nova razigrana kolekcija posvećena je Kineskoj Novoj godini čije slavlje počinje na prvi dan prvog lunarnog mjeseca, a označava najduži tradicionalni kineski praznik. Sukladno tome, liniju krasi mnoštvo crvenih i zlatnih detalja u kombinaciji s crnom i bijelom bojom.

Saznajte cijene nove ALDO x Disney kolekcije i pokušatze ostati pribrani, mi definitivno nismo:

$90

$80

 

$70

$70

$90

$90

$90

 

Cjelokupnu kolekciju možete pronaći OVDJE!