FOTO by Reserved

Moda

Osjećat ćete se kao JLo u ovoj zavodljivoj haljini koja ističe obline

Mia Vodopija 26. listopada 2021.

Ova haljina će biti jedinstveni dodatak vašoj garderobi...

Haljine za raznorazna okupljanja i svečane prigode službeno su se vratile (nakon što ih prošle godine zbog restrikcija nismo mogle nositi). Iako, vrijedi zapamtiti da ne morate ići u klub da biste nosile seksi haljine.

Nakon godinu dana rada od doma u trenirkama, rado bismo se negdje pojavile i zablistale u posebnim haljinicama, makar se uputile samo do trgovine ili obližnjeg kafića. Samo nas pokušajte zaustaviti.

Seksepilne haljine obično imaju šljokičasti efekt kojim želimo dati da znanja da smo snažne i zanimljive. Ne, ne želimo oslijepiti jadne muškarce, već mi jednostavno uživamo u glitteru. Ima li nešto bolje od metalik haljine ili pak one sa zlatnim presijavajućim šljokicama? Vjerojatno nema!

299,90 kn

No, shvaćamo da nije svaka žena opsjednuta šljokicama poput nas. Za one koje žele nešto posebno, elegantno, pomalo izazovno i atraktivno, isprobajte ovu crno plavu bodycon haljinu iz omiljenog nam brenda Reserved.

299,90 kn

Ako se možemo u nešto kladiti, to je da ćemo u Reservedu pronaći baš ono što nam treba za bilo koju prigodu!

U slučaju da imate spoj sa svojim dečkom, da idete van s prijateljicama ili da se želite ludo zabaviti na djevojačkoj, ova uska pripijena haljina je prava stvar za vas.

299,90 kn

Dobro će izgledati za razne božićne partyje (osim možda poslovnih), a možete ju spariti s cipelama na visoku petu ili s visokim gležnjačama.

Cijena haljine je 299,99 kuna i možete ju naći u Reserved poslovnicama ili kupiti putem LINKA.