FOTO by Amazon

Zabava

Osjećajte se kao zvijezda noseći kišobran sa zvjezdanim nebom

admin 08. rujna 2022.

Nema razloga da nam kiša pokvari zabavu i raspoloženje

Dolazi nam jesen, s njom i kiša, malo hladnije vrijeme i puno sivila. Ako niste ljubitelj jeseni onda je pred vama izazovno razdoblje u kojemu ćete morati raditi stvari koje vaše raspoloženje održavaju na nivou.

Nema goreg od situacije kada ujutro idemo u školu, na fakultet ili posao i kad nas dočeka kišno vrijeme. Iako je lijepo spavati kada pada kiša, sasvim je suprotno kada po takvom vremenu moramo hodati na otvorenom.

Zašto se ne biste zabavili po kiši?

Pronašli smo jedan kišobran koji bi mogao biti zvijezda vaših jesensko-kišnih dana, a vas staviti u poziciju da jedva čekate prve kapljice kako biste ga mogli koristiti.

Svi znamo koliko pojam “zvjezdano nebo” znači u pridonošenju atmosfere nekoj zabavi. Dosta mladenki za svoje vjenčanje odabire zvjezdano nebo, muškarci ga ugrađuju u svoje automobile, a sada dolazi i kišobran s istim dekorativnim motivima.

Ovaj kišobran izgleda kao onaj standardizirani, samo što je u ovaj ugrađeno 64 mini led lampica koje zajedno čine prizor zvjezdanog neba. Kao da to nije dovoljno na dršci ovog kišobrana nalazi se i prekidač kojim možete upravljati svojim lampicama tako da one svijetle ili trepere određenim tempom.

Osim svoje vizualne efektnosti ovaj kišobran izrađen je od kvalitetnih i čvrstih materijala te je otporan na udare vjetra – nema više situacije u kojima će vjetar izokrenuti vaš kišobran.

Čak i kada ne pada kiša ovaj kišobran može poslužiti i kao svjetiljka jer u svojoj dršci ima ugrađenu LED svjetiljku koja će obasjati i najmračnije ulice.

Ovaj zanimljivi kišobran pronašli smo unutar Amazon web trgovine po cijeni 39,50€.