Bizar

Osebujni Korejci predstavili novu generaciju maski za lice!

admin 10. lipnja 2020.

Trebate kalup i prazno pakiranje vašeg omiljenog proizvoda

Što se Korone tiče – jedni govore da će nas ubrzo snaći drugi val, a drugi slavodobitnu podižu zastavu u znak pobjede nad nastalom epidemijom. Kako god, mjere su popustile, situacija je bolja, ljeto je pred vratima i polagano osmjesi se vraćaju na naša lica.

Jedan veliki osmijeh, zapravo gromoglasno smijanje izazvala je u nama najnovija korejska ideja koja predstavlja revoluciju u maskama za lice. Najnoviji korejski izum podijeljen je u dvije faze.

Prva je ozbiljno proizvodna u kojoj nema prostora za šalu, a u kojoj se konstruira kalup za vašu masku za lice.

U drugoj fazi dolazi show kada vi odlučujete kako će vaša maska izgledati.

Kalup je napravljen tako da vi na njega možete staviti prazno pakiranje omiljenog proizvoda i izgledati totalno – idiotski!

Ideju su patentirali i konstruirali iz razloga kako bi ljudima približili upotrebu maski za lice na jedan novi i zanimljiv način.

Hoćete li koristiti prazno pakiranje vrećice bombona, tjestenine ili nečeg drugog, izbor je na vama, bitno je da ste vi zaštićeni, a što će ljudi pričati – nije vaša briga.

Originalnog naziva “anything shield” revolucija je u vrijeme zaštite od pandemije i nadamo se da ćemo imati prilike viđati još pokoji korejski biser.