FOTO by Orsay

Moda

Orsay uska traper haljina mami na kupnju!

Viktoria Šafranić 24. ožujka 2021.

Svoju ćemo proljetnu garderobu nadopuniti denim haljinom do koljena...

Tko kaže da su u našem proljetnom ormaru nezaobilazni samo ovi odjevni predmeti – jeans, T-shirt i bijela košulja. Možda jesu, ali mi ipak smatramo da su nam potrebne još neke sitnice…Nova doza klasike dolazi u vidi traper haljine koja nam svojim denim materijalom pruža potrebnu udobnost kamo god se uputili, dok je istovremeno veoma elegantna. Riječ o modelu iz nove Orsay kolekcije koji svojim izgledom mami na kupnju.

Gornji dio dolazi s dvije široke naramenice, koje su ipak preuske za samostalno nošenje, što ovu haljinu čini još atraktivnijom upravo zbog mogućnosti kombiniranja uz raznu drugu odjeću. Odlikuje je visoki struk koji je dodatno naglašen struk povezom od istog materijala, a ima i maleni prorez iznad koljena.

Krase je i gumbići kroz cijelu dužinu, kao i dva džepa koja se nalaze sprijeda, a koja naglašavaju opuštenost haljine.

Model na slici je nosi uz bijelu majicu s kratkim puf rukavima, što je sasvim prikladno za dnevne ležerne aktivnosti uz platnene bijele tenisice, no mi bismo ipak otišli korak dalje…

Zamišljamo je uz elegantnu bež bluzu od organze, s neodoljivim točkastim uzorkom i predimenzioniranom mašnom oko vrata. Onaj finalan touch bismo upotpunili suptilnim nakitom, minimalističkom narukvicom ili prstenom, zanosnim salonkama i tote torbicom.

Ako smatrate da u vašoj garderobi ina dovoljno mjesta za još jedan trendi komad odjeće poput ove jednostavne ljepotice, onda svakako škicnite detalje putem LINKA.