Moda

Orsay proljetne jaknice – ovih 10 stylish modela vrijedno je pokazivanja!

Viktoria Šafranić 29. ožujka 2021.

Svojim bojama i dizajnom savršeno će pristajati sunčanim danima...

Orsay je brend stvoren za sve suvremene žene, na čijim policama možemo pronaći mnoštovo komada za dnevne i večernje priike, kao i za casual, oslovno i svečano odijevanje. Njihovi odjevni predmeti pružaju osjećaj lagodnoti, dok istovrmeno izgledaju božanstveno.

Neovisno o tome koji stil preferirali, njihov svaki odjevni predmet pomno je kreiran i gotovo da nema proizvoda unutar njihovog asortimana, a da isti ne zrači profinjenošću.

Upravo takve su i nove proljetne jaknice koje su lansirali u pregršt varijanti. Od nezaobilaznih traper modela, romantičnih jakni od brušene kože, omiljenih balonera, do jaknica nalik sakou napravljenih od viskoze, odabir je zaista šarolik.

Najposebnije su nam pastelne boje koje će donijeti pozitivu i vedro vrijeme čak i tijekom tmurnih dana. Traper jaknu vidimo uz različite donje dijelove.

Za klasiku birajte traperice, a za nešto elegantniji look spojite ih s plisiranom suknjom. prozračne jakne nalik blejzerima i kardiganima nosit ćemo otkopčane, a uz njih iskombinirati vesele boje kako bismo naglasili razigran štih.

Vjesnici proljeća – baloneri, svoje će mjesto pronaći gotovo u svakom ormaru. Prave fashionistice znat će ih istodobno uklopiti uz poslovni dress code kao i opušten outfit.

Ako su se i vas jednako dojmile nove Orsay jakne, svakako škicnite našu galeriju s 10 chic primjeraka te saznajte njihove cijene: