Moda

Orsay nam donosi sakoe za prijelazno razdoblje

Mia Vodopija 18. kolovoza 2021.

Savršeni su za hladnije ljetne večeri i prijelazno razdoblje pred nama...

Iako je kalendarska sredina ljeta prošla te smo sada u njegovoj drugoj polovici, bitno je imati na umu da će se vrijeme polako, ali sigurno mijenjati.

Tople noći polako mijenjaju one hladnije, kada bi nam dobro došao dodatni komad odjeće, koji bismo obukle preko haljinica ili kombinezona u cilju usklađenog izgleda.

Jednako tako bi, na takve komade odjeće trebali obratiti pozornost oni koji sjede u klimatiziranim uredima minimalno osam sati dnevno.

Iako su sakoi kraćeg kroja mornarskog uzorka bili ljetni must-have, ovi duži prijelazni idealno će pristajati uz odjevene kombinacije za večere i izlaske do ranih jutarnjih sati kada se temperature spuste dovoljno da se osjećate chilly.

Sako / blejzer je odjevni komad koji se savršeno uklapa u outfit, ne samo kao rješenje za prijelazno razdoblje, već ako želite postići chic izgled. Na web shopu high street brenda Orsay pronašli smo 10 bezvremenskih blejzera.

Zanimljivu ponudu brenda Orsay pogledajte u galeriji i pronađite za sebe komad kojeg se doista isplati kupiti!

Blejzeri su svoju popularnost stekli još u modi 80-ih, sa svojim naglašenim ramenima i oversized krojevima.

Sako je zato oduvijek onaj komad odjeće koji će vas spasiti kada želite podići cijeli outfit na novu razinu – traperice i majica će odjednom izgledati jako chic, kraća haljina će uz sako djelovati profinjeno, a čak i tenisice i scrunchie u kosi će dobiti novu retro dubinu.