FOTO by Orsay

Moda

Orsay nabrane čizme u karamel boji najtraženija su obuća nove sezone!

Antonija Andabak 23. kolovoza 2020.

Orsay je još jednom lansirao čizme kakve si volimo "zapikirati" za jesen i zimu!

Orsay ima tendenciju svake sezone lansirati manji broj obuće ali isto tako uspijeva rasprodati sve što se pojavi na policama trgovina ili na web shopu! Zašto, pitate se. Orsay zapravo zna da je cijela ljepota u osluškivanju svojih kupaca, te vođeni time, kreiraju jedne od najtraženijih obuća sezone!

Upravo takve, pojavile su se na web shopu Orsay, zadivljujući nas u svojoj svjetlijoj karamel nijansi. Čizme su na nisku petu, dozvoljavajući vam da provedete u njima cijeli dan i sa stilom obavite sve svoje dnevne zadatke.

Čizme doduše jesu tzv. over-the-knee model, koji će zasigurno i ove jeseni/zime biti na vrhu prioriteta kada govorimo o kupovini obuće mnogih zaljubljenica u modu.

U svojoj punoj ljepoti dolazi do izražaja u nabranoj varijanti, a visina čizama tada može biti malo ispod koljena ili se spustiti i fiksirati pomoću špagice do sredine listova, ovisno kakav look želite postići.

Čizme nesumnjivo divno pristaju uz babydoll haljinice, oversize maxi modela haljina, a mnoge pripadnice ljepšeg spola i dalje obožavaju nositi uske traperice uz ovakvu vrstu obuće.

U spomenutim varijantama dajemo prednost haljinama jer postižu kudikamo više stylish look kojem, vjerujemo, mnoge teže.

Cijena ovih čizma od umjetne kože iznosi 429,90 kn, pogodne su i za osobe koje ne preferiraju kupovanje obuće od prave kože , a od nas imaju čistu desetku jer sa sigurnošću možemo reći da će se rasprodati u tili čas!

Provjerite OVDJE kako izgledaju i u crnoj boji!