FOTO by Orsay

Moda

Orsay ljubičasta suknja s cvjetnim vezom pravo je modno osvježenje!

Viktoria Šafranić 11. ožujka 2021.

U njoj bismo plesale i na kiši...

Kada bismo opisivali pojam moda, to bi definitivno bilo nešto razigrano, veselo, nešto gdje nema mjesta dosadi. Svaka modno osviještena žena za nas nije samo ona koja prati trendove, već osoba koja na neki svoj osebujan način od tih trendova smišljava pravu stilsku igru.

Upravo smo na tu igru pomislili kada smo ugledali novu Orsay suknju s izvezenim cvijećem. U nježnoj ljubičastoj boji, vidimo je kako plijeni pažnju u raskošnim cvjetnim parkovima, na gradskim ulicama kao i na moru uz blizinu valova koji lagano zapljuskuju obalu.

Mi smo sanjari i za nas kreativnost nema granica pa osim što ćemo vam predložiti da je nosite uz elegantnu bluzu, stylish vestice i kardigane, kao i običan T-shirt, mi ćemo otići korak dalje i savjetovati vas da spojite nespojivo i učinite je još zanimljivijom uz gornje dijelove s točkicama ili prugicama.

Na vama je da odlučite želite li da prolaznici samo prođu uz vas ili da vas odmjere od glave do pete i pritom ostanu zadivljeni? Na vama je kako ćete reagirati na svijet, jeste li dovoljno odvažni da se istaknete iz mase jer ovaj novitet nudi bezbroj mogućnosti. Netko će je nositi uz jednostavne bijele tenisice, no nama je divna i uz chunky modele, espadrille ili popularne platforme.

Uz dizajn i pristupačnu cijenu od 229,90 kuna, ono što nam se posebno sviđa kod nje je elastična guma u pojasu uz koju nećemo morati brinuti ako smo pretjerali s desertom.

Ovu božanstvenu suknju možete pronaći na LINKU.