FOTO by Orsay

Moda

Orsay hlače koje moramo imati, makar proveli Uskrs kod kuće

Krešimir Šustić 31. ožujka 2020.

Toliko su dobre da će zamijeniti haljine!

Svaka nova sezona donosi nam novitete koji su popraćeni zadnjim trendovima za kojima uzdišemo. Proljeće je idealno vrijeme da postanemo nonšalantni i da uživamo u laganim materijalima od kojih su napravljeni IT komadi.

Guess elegantne hlače svojom će pojavom razvedriti svaku prostoriju!

More lepršavih suknji bez kojih ne možemo zamisliti predstojeće dane zauzima mjesto u našoj garderobi, no poseban dio rezerviran je samo za hlače. One su jedan od najsvestranijih odjevnih predmeta, a uzorci i krojevi u kojima dolaze svake godine stavlja ih na sam vrh krpica za kojima smo ludi.

Osvježenje i efektan touch koji nam donose, dostojan je raznih prigoda bilo da se radi o uličnim kombinacijama ili o onim glamuroznim na crvenom tepihu. Pronalaze put do naših ormara, a sve češći su odabir umjesto suknji i bezvremenskih traperica. Pašu i uz običan t-shirt, košulju ili top koji će istaknuti da su baš one vaš savršen izbor.

Modeli koje smo pronašli na web shopu trgovine Orsay totalno su nas izuli iz cipela i definitivno nam pokazuju koliku moć imaju u modnom svijetu. Najviše su nas se dojmile one s cvjetnim uzorkom koji je nesumnjivo HIT sezone, a odlično izgleda i na hlačama.

Hlače na crtu kao jedan od klasika za poslovne prigode u ovom ruhu rasturaju i imaju poseban efekt zbog remena koji dolazi s njima. Push up modeli savršeno oblikuju figure, a svaki look uz njih će biti božanstven.

Galeriju naših favorita pogledajte u nastavku.