FOTO by Paramount Pictures

Film

Orphan First Kill: Isabelle Fuhrman vraća se kao Esther

admin 14. srpnja 2022.

Pogledajte trailer za nastavak popularnog horor hita iz 2009.

Strpljivo smo čekali da Paramount objavi datum izlaska za film Orphan: First Kill – prequel filma Orphan iz 2009. Sada znamo da će film krenuti s prikazivanjem krajem kolovoza, a jučer je pušten i prvi trailer za film.

Foto: Paramount Pictures

Prequel filma Orphan iz 2009

U prvom nastavku filma upoznali smo Esther, devetogodišnje siroče iz Rusije, za koju se kasnije ispostavilo da je tridesetogodišnjakinja s povijesti serijskih ubojstava iza sebe. Za glavnu glumicu Isabelle Fuhrman bio je izazov izgledati kao devetogodišnjakinja u prvom nastavku, a sada producenti moraju smisliti kako ju ponovno “transformirati” u dijete, budući da joj je već potvrđeno repriziranje glavne uloge.

Foto: Paramount Pictures

Film je režirao William Brent Bell prema scenariju Davida Coggeshalla, a sinopsis za Orphan First Kill glasi:

“Leena Klammer organizira briljantan bijeg iz estonske psihijatrijske ustanove i putuje u Ameriku glumeći nestalu kćer bogate obitelji. Ali Leenin novi život kao “Esther” dolazi s neočekivanim zapletom i sukobljava je s majkom koja će zaštititi svoju obitelj pod svaku cijenu.”

Foto: Paramount Pictures

I ovaj nastavak u sebi sadrži kvalifikaciju i slovo “R” za krvave scene, govor i eksplicitni sadržaj stoga možemo zaključiti da će se u Esther i u ovom nastavku probuditi instinkt krvavog serijskog ubojice.