FOTO by Orioli the Original

Kids

Orioli the Original – hrvatski salon No 1 specijaliziran za krštenja

admin 23. lipnja 2021.

Bajkoviti hrvatski brend oduševio nas je čim smo zakoračili u njihov neodoljivi salon prepun odjeće, igračaka, ručno izrađenih potrepština za bebe i, naravno, prekrasnih kolekcija za krštenje

Orioli the Original – obiteljska tvrtka koju vodi Jelena Orioli prije šest godina počela je s izradom kompleta za krštenja koji uključuju baš sve što je roditeljima i kumovima novorođenih beba potrebno za najsvečaniji dan njihovih princeza i prinčeva.

U ponudi se nalazi više od 50 raznih kompleta za krštenja, a taj broj se stalno povećava novim kolekcijama.

Pazi se i na ambalažu koja je izrađena od ekološki prihvatljivih materijala, a tvrtka se do statusa hrvatskog No 1 salona specijaliziranog za krštenja probijala prvenstveno kvalitetom i preporukama zadovoljnih kupaca.

Od svojih početaka Orioli the Original u svoje kolekcije ubacuje prepoznatljive hrvatske motive (paška čipka) pa su svijeće i kompleti za krštenja traženi i izvan granica Lijepe naše kao jedinstveni hrvatski suveniri.

Od krsnih svijeća do haljinica za djevojčice i odijela za dječake – sve se izrađuje ručno od vrhunskih materijala, a svaki je predmet izrađen prema mjerama malog krštenika kojem je namijenjen.

Uz velike krsne svijeće i kompletiće za djevojčice i dječake čije se krštenje slavi, u kolekciji Orioli the Original mogu se naći i dekorativne svijeće, krunice izrađene od staklenih perli s imenom djeteta te svijeće “zahvalnice” za kumove, bake i djedove te ostale goste.

Oduševit će vas i boje u kojima dolaze sve kolekcije: svijetlo ružičasta, puder smeđa, boja bjelokosti, elegantna siva, bijelo-srebrna…

Prvo mjerenje beba

Mladim roditeljima posebno je uzbudljivo prvo mjerenje njihovih beba – svaki komplet izrađuje se po mjeri djeteta kojem je namijenjen. Na krsne košuljice ručno se izvezuje ime bebe.

Očarala nas je Swan kolekcija za djevojčice u kojoj beba izgleda kao prava mala princeza te limitirana izdanja odijela za male dječake.

Kompleti za krštenje dolaze u nekoliko izdanja i koji god odaberete, ne možete pogriješiti jer je u svaki utkano puno ljubavi, truda i rada. Materijali za sve kolekcije nabavljaju se iz Europske Unije i sve je prema europskim standardima, a oduševit će vas i slatki detalji poput trakica za kosu, kapica, leptir-mašni i ljupkih cipelica.

Jelena Orioli kaže: “Nema ljepšeg nego kad mi se nakon nekoliko godina javi zadovoljna mama i želi komplet za krštenje za svoju novu bebu.”

Predivne kreacije za djevojčice

Najviše nas je oduševila haljinica napravljena od tafta koja je osmišljena u boji lavande, a sadrži bogate aplikacije ručno vezenih perli. Krasi je i lavanda til u sedam nivoa od čega svaki ima dva sloja. Glamur u mini verziji nikada nije izgledao raskošnije.

Nadalje, očarala nas je i haljinica od američkog satena u dust pink nijansi, s bogatom čipkom u boji satena. Tu je još jedan šećer – kreacija za djevojčice od pamučnog organdija bijele boje, s čipkom i našivenim cvjetićima u bijeloj boji. Sve podstave su pamučne i antialergijske kako bi zaštitile nježnu bebinu kožu.

Odijelca za malene muškarce

Nismo zaboravili ni na smiona odijelca za male muškarce. Favorit su nam primjerci koji se sastoje od košuljice, hlačica, prsluka i leptir-mašne, najčešće izrađeni od brokata, viskoze i pamučnog satena.

I na kraju Jelena Orioli zaključuje: “Iskreno mogu reći da volim svoj posao i da se svakog jutra veselim izazovima i novim “ludim” idejama koje odlučujemo uključiti u našu ponudu. S mnogim našim klijentima smo postali prijatelji jer ovo za nas zaista nije samo posao. Dok čitam neke osvrte koje nam šalju naši zadovoljni kupci, nekad mi i zasuze oči. Komunikacija i suradnja s njima je puno, puno više od posla. Sve bebe na čijim smo krštenjima bili prisutni, zapisane su u našim srcima. Kad smo pokretali tvrtku, nismo mogli ni sanjati gdje ćemo biti danas. Bez obzira na ova luda i nesigurna vremena osjećam se sretno i zahvalno. Hrabro kročimo naprijed ususret novim pustolovinama.”

Ako u svom životu imate budućeg krštenika, onda biste svakako trebali zaviriti u asortiman domaćeg brenda Orioli koji pršti od slatkoće.

Orioli the Original salon možete pronaći na adresi ul. Vladka Mačeka 24, a sve informacije možete dobiti i telefonski na 092 377 2348.

Za detaljnije informacije i narudžbe posjetite njihovu web-trgovinu, a za sve aktualnosti pratite ih na Facebooku i Instagramu.