Origo Centar proslavio 6. rođendan!

Viktoria Šafranić 20. ožujka 2017.

Druženje je proteklo u veselom duhu

Origo centar Zagreb – Origo Centar je proslavio svoj 6. rođendan uz zajedničko druženje i predstavljanje,16. ožujka 2017., na adresi Franje Dursta 16 u Zagrebu.

„Origo centar prvi je specijalizirani centar za holističku detoksikaciju u Hrvatskoj. Spoj je ljubavi prema čovjeku i prirodi i potrebe da uskladimo suvremeni način života s prirodnim zakonima.Kroz šest godina postojanja, uvidjeli smo zdravstvene poteškoće s kojima se suvremeni čovjek “bori“, te smo nizom usklađenih terapijskih tretmana pronašli način za njihovo ublažavanje ili uklanjanje“ –istaknula je vlasnica Origo Centra, Ivana Pavičić.
Jedinstvenom kombinacijom suvremenih tehnoloških dostignuća, medicinske struke i drevnih tradicija liječenja, nastala je holistička detoksikacija – koncept prirodnog i cjelovitog očuvanja zdravlja.

Origo centar Zagreb

Vođeni dubokim osjećajem povezanosti i poštovanja te željom da dio tog bogatstva i dalje živi, nastojimo približiti i pružiti današnjem čovjeku iskustva, dobrobiti i znanja koja su ljudi koristili generacijama prije za postizanje zdravlja tijela, uma i duha.

„Osobljem koje odiše ovim duhom te uz specifičan pristup čovjeku na individualan, edukativan, ljubazan i dostojanstven način, stvoreno je mjesto na koje ćete rado odlaziti bilo da se želite opustiti ili vam je potrebna podrška zdravlju“ – istaknula je Željka Balja, Wellness Manager u Origo Centru. Origo centar Zagreb.

Razlog još uvijek velike potražnje za našim uslugama, leži u boljkama koje za sobom nosi suvremen način života; neadekvatna prehrana, manjak sna, sjedeći posao i sve posljedice koje to prate, od neugodnih promjene na tijelu, narušenog izgleda, zdravstvenih poteškoća, probavnih tegoba i opstipacije, kroničnog umora te ubrzanog starenja i slično, što bilježi sve veću potrebu da cjelovitim pristupom svaki klijent riješi svoje probleme na što prirodniji način, a upravo takve usluge mi im omogućujemo u našem Centru uz potpunu diskreciju.

Origo centar Zagreb

„Podršku rođendanu dali su naši partneri i prijatelji Centra, a to su Vegehop restoran  – vegetarijanski restoran s dostavom, Adriatic Shell (marinirane i dimljene dagnje i kozice sa Paga, Enzita – ovlašteni distributer u Hrvatskoj za Vitamixblendere, Hurom sokovnike, Excaliburdehidratore, Magimixmultipraktike, koji su nas počastili svojim prirodnim sokovima, vinarijaRaak  – obiteljska proizvodnja voćnih vina od eko uzgojenih višanja,aronije i crnog ribizla, vinarija Florijanović – moslavačka vinarija s autohtonim sortama od kojih bi naglasila škrlet, obiteljski podrum Kolar – koji se nalazi na vinskoj cesti u Suzi sa prekrasnim gatorom te Vitis Oil – ulje od sjemenki grožđa, koje ćete uskoro moći pronaći u prodaji u našem Centru. Origo centar Zagreb.

Kako bi dobra atmosfera trajala cijelu večer pobrinuo se za istu – Jazzozo. Svim partnerima, prijateljima i dragim gostima iskreno zahvaljujemo što su zajedno s nama proslavili velikih šest godina postojanja“ – istaknula je za kraj vlasnica Ivana Pavičić zajedno sa svojim timom, uz puhanje šest svjećica na velikoj Origo torti s prepoznatljivim logotipom kornjače.