FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

Original Philadelphia Cheesecakes – novitet sa Speculoos keksićima od kojeg nam cure sline!

Daria Lovrić 01. prosinca 2022.

Kako biste uživali u ovom savršenstvu potrebna vam je samo žlica!

Cheesecake je jedna od najpopularnijih torti i naša omiljena poslastica koju smo kušali u mnogo verzija. Nekima je najbolji onaj „običan“ dok neki u svoj desert vole ubaciti razne čokoladne namaze, voće, popularne slatkiše ili čak pokoje alkoholno piće.

Ako ste istinski zaljubljenik u cheesecake, onda će vas zasigurno oduševiti božanstvena verzija gotove torte od sira, proizašla iz Philadelphia tvornice.

Cheesecake – desert za prste polizati!

Kod izrade cheesecakea glavni sastojci su svakako krem sir, keks, maslac i šećer. Neki pri izradi koriste svježi sir, dok neki preferiraju kremaste namaze raznih brendova. Jedan od, nama okusom najboljih je svakako Philadelphia krem sir, koji je ovog puta glavna zvijezda cheesecake pakiranja.

Original Philadelphia Cheesecakes novi je ukusni desert za koji vam je potrebna samo žlica. Dolazi u pakiranju od 160g (2x80g) i napravljen je od Philadelphia krem sira i Speculoos keksića.

Speculoos su inače začinjeni kolačići od prhkog tijesta od đumbira koji se najčešće pripremaju tijekom božićnih blagdana. Tradicionalno su na njih utisnuti božićni motivi pomoću kalupa, posebnih valjaka ili pečata za kolačiće.

Ovaj ukusni kremasti, a ujedno i hrskavi desert trenutno je dostupan samo u Belgiji u Luxemburgu. Vjerujemo da je božanstven i nadamo se da ćemo uskoro i mi kušati ovaj novitet.