FOTO by LEGO

Dekor

Orient Express, najluksuzniji vlak na svijetu stiže u LEGO verziji!

Daria Lovrić 28. studenoga 2023.

Pronašli smo savršen poklon za Božić!

Orient Express najpoznatiji je vlak na svijetu i malo tko nije čuo za njega. Proslavljen romanom „Ubojstvo u Orient Expressu“ poznate spisateljice Agathe Christie, Orient Express postao je sinonim za najluksuzniji vlak na svijetu.

Orient Express LEGO
Orient Express LEGO

Orient Express, ikona luksuznih putovanja svjetske klase, od parne ere do danas stigla je u LEGO verziji.

Orient Express LEGO 2

Uzor francuskog luksuza i inženjersko čudo za ljubitelje željeznice diljem svijeta, Orient-Express budi maštu više od 140 godina. Ovaj novi LEGO model nudi interpretacije najprofinjenijih značajki vlaka s 8 novih mini figura likova poput putnika, konduktera i konobara.

Doživite blagdansku čaroliju u vožnji Orient Expressom!

Krovovi vagona mogu se ukloniti kako bi se otkrila poznata unutrašnjost vlaka. Prvi skriva restoran s nekoliko stolova i pult iza kojeg na zidu visi velika karta. Stražnji vagon sadrži putnički prostor s krevetom, sofom i malom kupaonicom.

Model uključuje lokomotivu, vagon u kojem se nalazi restoran i vagon za spavanje. Restoran je osmišljen do najsitnijih detalja i ima udobne stolove i umetnute drvene ploče, dok bar sadrži zelene boce i ogledala od brušenog stakla.

LEGO set se sastoji od 2540 dijelova i u prodaju dolazi 1.12., a njegova cijena iznosi $299.99. Uz spomenute dijelove dolaze i tračnice na kojima stoji vlak, ukupne dužine 116 cm.

Bilo da ste veliki fan LEGO kockica ili naprosto volite vlakove i spomenuti roman, ovo LEGO izdanje savršen je božićni poklon.