FOTO by Instagram @dncsnacksterz

Iće & piće

Oreo keksi s okusom medenjaka donose prvi blagdanski ugođaj na stolove

Krešimir Šustić 18. rujna 2020.

Hrskavi biskvit, slatka krema i primamljiva ambalaža su ono što nam treba

Oreo keks najpoznatiji je desertni sendvič na svijetu koji je osvojio srca milijuna diljem svijeta, pogotovo činjenica da se jede u kombinaciji s mlijekom.

Čokoladni biskvit punjen kremom od vanilije, prvi puta je predstavljen javnosti 1912. godine, a svoju je veliku popularnost stekao tek u 21. stoljeću i od tada je jedan od omiljenijih.

Kroz godine je dolazio u različitim izdanjima koja su nas još jače osvajala, no prije nekoliko dana na policama američkih trgovina zablistalo je božićno pakiranje.

Novi Oreo keksi s medenjacima daju opravdani izgovor da se potroši manje vremena na pečenje kolačića, a više vremena na gledanje božićnih filmova.

Prvo što privlači je divovska kućica od medenjaka i snježna scena koje se nalaze na ambalaži, te biskvit s okusom medenjaka i krema s komadićima šećera.

Nova verzija prilično se razlikuje od izvornih kolačića koji su izašli prije gotovo deset godina i sastojali se od zlatnih keksića koji su bili punjeni kremom s okusom medenjaka.

Kao što je detaljno opisano na pakiranju, kolačići imaju pet svečanih dizajna, poput preslatkog čovječuljka s leptir mašnom, kućicom u snijegu i ostalim.

Nadamo se kako će se naći i na policama trgovina u Lijepoj našoj, te obogatiti naše blagdanske stolove bogatim i neodoljivim okusom.