FOTO by Instagram @ kevssnackreviews / @suitcaseofsugar

Iće & piće

Oreo jaja s bijelom čokoladom – naša najdraža uskršnja pisanica!

Viktoria Mikulić 17. ožujka 2022.

I vi ste se u korizmi odrekli slatkog?

Pripreme za Uskrs već su u punom jeku i iako mnogi smatraju da e još prerano, nama to zaista ne smeta. Od spoznaje da nam uskoro stižu Kinder Bueno mini čokoladnih jaja te da ćemo ove jeseni moći uživati u najnovijem okusu Toffifeea s bijelom čokoladom, kako ne bismo bili dobro raspoloženi. Ova slatka uvertira dovodi nas do našeg najnovijeg otkrića… Cadbury Oreo jaja od bijele čokolade.

Osim što su super slatka izvana, prilično su fina s kremastim nadjevom od vanilije i zdrobljenim komadićima Oreo keksića koji se lijepo stapaju sa slatkom bijelom čokoladom. Istodobno mekana i hrskava, topit će se u ustima…

Prvi put uočena na Instagram profilu @kevssnackreviews, jaja od bijele čokolade okupila su popriličnu bazu obožavatelja, s tisućama lajkova i puno komentara istomišljenika koji označavaju prijatelje kako bi proširili vijest.

Cadburyjeva Oreo jaja od bijele čokolade sada su dostupna u Asda trgovinama, a koštaju samo 1,75 funti po pakiranju od 5 komada. Poznajete nekoga tko bi vam ih mogao dostaviti poštom?