FOTO by Finjak

Iće & piće

Orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina – Finjak predstavio najljepšu božićnu bajku!

PR 22. studenoga 2022.

Magija je upravo započela u Vlaškoj 78!

Nekako nam se čini da se Advent nikad više nije iščekivao. Ponovno ćemo u punom sjaju provesti najljepše doba godine na omiljenoj poznatoj lokaciji.

Dragi naši, jeste li spremni??? Stiže nam još jedna Finjakova božićna bajka.

Ekipa iz Finjaka iz godine u godinu potvrđuje da na njih možete računati kada je riječ o dobrim vijestima i stvaranju čarobne atmosfere u ovim blagdanskim danima.

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi chefa Nenada Komesa, te neodoljivom tartu od jabuke spremanom po najfinijoj Francuskoj recepturi!

Svakako morate probati i kuhanu rakiju, po recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja).

Mališani su česti posjetitelji prekrasnog Finjaka, a za njih imaju naslađu čokoladu koja grije i ruke, ali i srce.

Da bi sjedenje na visokim stolovima bilo posebno iskustvo pobrinuo se  akademski kipar Denis Svirać (ručno oslikanim bačvama likom orašara), a ove godine društvo će vam praviti i njihovi novi ručno izrađeni prijatelji Gingerbread-ovi , i nema sumnje da su tu kako bi vam uveseljavali ove blagdanske dane!

Sva hrana i piće moći će se ponijeti doma, u ambalaži „to go“ pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to mogu.

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina ,dobra hrana i piće, te najbolje emocije.

Zajedno stvorimo prekrasne uspomene kao i proteklih 6 godina ,jer upravo Vi ste oni koji nas čine sretnijim i boljim iz godine u godinu!

Dijelite svoje uspomene i sretne trenutke putem društvenih mreža #božićnabajkaufinjaku, jer Vaše uspomene su i naše.