FOTO by calitas.com / Instagram @calitas

Moda

Orašar i imela – božićne loaferice i krznene mule čekaju samo na vas!

Mia Vodopija 15. listopada 2021.

Napokon je došlo vrijeme za božićne motive

Ako postoji nešto što je posebno kod mode, to je kreativnost i imaginativnost. Kako spariti određene odjevne artikle s drugima, što kupiti kako biste osvježili garderobu, a da bi se uklopilo sa stvarima koje već imate?

Često čujemo izraz ‘dati mašti na volju’ – problem s time je što svakodnevica i obaveze ne dopuštaju previše modnog ludila. Ipak, postoji jedno vrijeme u godini kada je sve dopušteno…posebno vrijeme kada bež, krem, sive, bijele, crne i losos roze boje ne dolaze u obzir.

To je doba šarenila, pijuckanja, druženja ili pronalaženja mira u sebi, bilo da ste religiozna osoba ili ne. Govorimo, naravno, o blagdanskom periodu koji nam se opasno bliži!

Ružni božićni puloveri, kičaste kape i šalovi, manikure čiji se sjaj šljokica vidi kilometrima daleko…da, to je doba raskoši vrijedne baroka i njegove ‘over the top‘ estetike.

U potrazi za nečim blagdanskim i praktičnim, odlučili smo zaviriti u jedan zanimljivi španjolski brend obuće. Ne, nije Zara, Mango niti Stradivarius! Riječ je o malom brendu Calitas.

205.00 €
195.00 €

S obzirom na to da to nije veliki fast fashion brend, cjenovno je skuplji, ali mi smatramo da se na dobru obuću ionako treba malo više potrošiti.

205.00 €
195.00 €

Ove krznene mule i loaferice napravljene su od baršuna i kože, a razlikuju se upravo po dizajnu – orašar, božićni vijenac i imela samo su neki od prikaza na tim španjolskim ljepoticama.

195.00 €

To je obuća uz koje je svakodnevica puno jednostavnija zbog njihovog šarma i posebnosti. Možete ih nositi uz ležernije outfite u koje unose dašak zaigranosti i ženstvenosti.