FOTO by Emmezeta

Dekor

Orašar božićna šalica za NJU I NJEGA po cijeni od 49,90 kuna!

Viktoria Mikulić 21. listopada 2021.

Vaša omiljena blagdanska šalica za ispijanje vrućih napitaka...

Čini nam se da smo ovih dana nazočili zadnjim zrakama sunca i višim temperaturama, stoga je vrijeme da počnemo razmišljati o zimskoj odjeći i adekvatnoj obući, osobito u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima.

No to nije jedino što će nas ugrijati. Vunene čarape, dekice, vruća kupka, vruća masaža ili šalica toplog čaja, kao i ukusna vruća čokolada samo su neki od načina kojima možemo zatopliti svoje tijelo.

Čarobne masaže koje će vas ugrijati tijekom najhladnijih dana

Neke nažalost možemo prakticirati samo dok smo kod kuće, no mi smo pronašli savršen dekor na kojeg će vas samo jedan pogled ugrijati, a koji možete ponijeti gdje god poželite. Šetnja šumom, napeti dan na poslu, ležerna atmosfera kod kuće – uz novu Orašar šalicu iz Emmezete doživjet ćete magične trenutke.

Ako nas nešto asocira na blagdanske dane, onda je to definitivno kultni Orašar. Figurica koja u načelu predstavlja drobilicu za orahe, podsjeća na igračku vojnika te je najzastupljenija božićna dekoracija.

Orašari u Njemačkoj predstavljaju simbol sreće koji tjera zle duhove, a i u mnogim drugim sredinama Orašar se smatra figuricom koja donosi sreću.

Šalica koju momentalno kupujemo dolazi u dvije boje, crvenoj i plavoj te je namijenjena za va i vašu jaču polovicu. Uz ovaj veseli dekor bit će nam toplije oko srca, i svaki napitak koji u njima pripremimo bit će još ukusniji. U njima možete pripremati štogod poželite, poput pumpkin spice latte ili klasične vruće čokolade sa šlagom, te pritom dodati začine koji će vam još više približiti blagdanske dane, poput cimeta, indijskog oraščića i slično.

Cijena svake šalice iznosi prihvatljivih 49,90 kuna, a više detalja o istima možete pronaći putem njihove web trgovine ili direktno u poslovnicama.