FOTO by NAF NAF

Modni dodaci

Orange ili točkasta mustard torbica? Biramo obje za neformalne svečanosti!

Antonija Andabak 01. kolovoza 2021.

Naglasite svoju haljinicu na svadbi ovim simpatičnim i upečatljivim torbicama!

Čak i najbolji outfiti mogu biti ozbiljno ugroženi ako uparite s krivim modnim dodacima, a ovdje pritom mislimo na torbice. Možda tako ne mislite, ali torbica može podignuti cijelu kombinaciju, te je isto tako srozati. Kako bilo, zasigurno i sami znate da za tu istu torbicu ne morate posegnuti duboko u džep.

Nemojte nas krivo shvatiti, dizajnerske torbice jednako su dražesne i na prvi pogled i izgledaju skupocjeno, kvalitetno i vjerojatno nećete naići na nekoga tko ima istu takvu. U biti, ovoga puta išli smo za time da odaberemo onu torbicu koja izgleda elegantno i šarmantno.

Upravo zbog razigranih, vrlo nosivih, kvalitetnih i lijepih stvarčica, Naf Naf je odavno postao sinonim za stil za koji se ne morate previše truditi. Dovoljno je odabrati jedan udarni odjevni predmet ili u ovom slučaju accessories da privučete poglede i pokoje pitanje: “A gdje ste to kupili?”.

Ovih dana potpuno smo gravitirali prema torbicama koje nas neizmjerno impresioniraju, a Naf Naf prednjači sa zanimljivim i preslatkim torbicama od kojih smo izdvojili dvije: jednu kompletno narančastu, i drugu vintage s točkicama mustard nijanse.

Orange torbica – 209,00 kn

Narančasta je elegantnija i savršeno će pristajati uz vaš outfit na vjenčanju, a osobito dobro ide s pastelnim tonovima poput blijedo plave i lila jer je riječ o svijetlim bojama koje će izazvati wow efekt, pogotovo ako na to nadodate odgovarajuće sandale na visoku petu i nakit.

Žuta s točkicama pristajat će vječitim vintage curama koje obožavaju suknja A-kroja, kombinezone i isprani jeans. Torbica s drvenim obrubom prolazi za svaki dan, a neizbježna mustard nijansa točkica, must have je i ove sezone koje vidimo uz dnevne kombinacija i one pomalo neformalne poput partyja ili večere.

Torbica s točkicama mustard nijanse – 245,00 kn