FOTO by Amazon

Dekor

Oplemenite svoje božićno selo novim neodoljivim elementima!

Daria Lovrić 04. studenoga 2022.

Magične kućice, vrtuljak, panoramski kotač i Mickey Mouse tvornica samo su neke od najpopularnijih božićnih dekoracija!

Već smo duboko zakoračili u jesenski period, a sredina studenog polako najavljuje najuzbudljivije doba godine. Ovo je vrijeme kada često razmišljamo o protekloj godini i pripremamo se za donošenje novogodišnjih odluka. Festive sezona pred nama donosi uživanje s najmilijima, u hrani, piću i raznim zabavama.

Božićna dekoracija – $14.04

Kako bi što bolje uživali u blagdanskom razdoblju u naš dom unosimo nove dekoracije koje će stvoriti posebnu atmosferu i kreirati pravu božićnu bajku.

Najljepše božićne dekoracije koje će unijeti toplinu u vaš dom

Unazad nekoliko godina posebno popularna božićna dekoracija uz klasične kuglice, mašne, orašare, zvijezde, gnomove i druge poznate elemente uključuje „gradnju“ božićnog sela.

Božićna dekoracija – $24.99

Kućice s visokim, izraženim krovovima, dimnjakom i prozorčićima kakve smo viđali u slikovnicama uvijek su bile jedan od glavnih motiva u božićno vrijeme. Unazad nekoliko sezona postale su sve popularnije, a najčešće su napravljene od kartona, filca, plastike, porculana, željeza, stakla i drugih čvrstih materijala.

Božićna dekoracija – $189.99

Vrlo ih često stavljamo ispod bora, na prozorsku dasku, komode ili ormariće i svake godine pažljive biramo nekoliko novih elemenata kojima ćemo proširiti naše malo selo. Osim kućica, važno je da svako selo ima i nekoliko drugih elemenata poput raznoraznih tvornica, pošte, policije, vatrogasnog doma, kolodvora i sličnih ustanova.

Božićna dekoracija – $139.95

U potrazi za najljepšim elementima pronašli smo 11 modela preko Amazona i Etsy koji bi se savršeno uklopili u našu kolekciju.

Božićna dekoracija – $125

Želite li i vi proširiti vaše zimsko selo i unijeti toplinu u životni prostor, naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji.