FOTO by JYSK

Dekor

Oplemenite svoj eksterijer JYSK rasvjetnim tijelima po odličnim cijenama

admin 14. svibnja 2020.

Neka vaš vrt, balkon ili terasa postignu onaj WOW efekt!

Terase kafića ponovno su pune, shopping centri otvorili su svoja vrata, a odlazak vašem omiljenom kozmetičaru više nije samo san. Stvari se polako vraćaju u normalu i ponovno možemo uživati sve blagodati koje su nam potrebne za normalan društveni život.

Mnogi su ovu rupu u vremenu iskoristili za uređenje i renoviranje svog doma, a kako smo već debelo zagazili u proljeće fokus je pao na osvježenje eksterijera. Proljeće i ljeto sinonimi su za duge dane koje rado provodimo vani stoga nema razloga da tom dijelu doma ne posvetimo više pažnje. 

Društvene mreže omogućuju nam da pratimo trendove i crpimo inspiraciju, a ako je zaključivati prema objavama fenjeri  predstavljaju ovosezonski imperativ. Ako ste do sada zanemarivali ovo maleno dekorativno čudo možda vam je potrebno samo malo inspiracije kako biste promijenili mišljenje. 

Ova staklom ili nekim drugim prozirnim materijalom uokvirena svjetiljka pruža jednu posebnu i ugodnu atmosferu savršenu za opuštanje i punjenje baterija nakon napornih dana. 

Kako bismo vam olakšali potragu napunili smo galeriju predivnim fenjerima po odličnim cijenama.

Ukrasite vaš životni prostor ovim jednostavnim detaljem i podignite večernje uživanje uz knjigu na jedan novi nivo. Za maksimalno uživanje bit će vam potreban udoban jastučić i topla dekica za prohladnije proljetne večeri.

U JYSKu vas čekaju najudobniji jastuci i najmekanije dekice. Mnoštvo dostupnih boja i uzoraka olakšat će vam postizanje željenog stila.

Osim fenjera pronašli smo i nekoliko zanimljivih vrtnih i balkonskih lampi ukoliko vaš stil podrazumijeva nešto moderniji ili futuristički izražaj.

Klasičnu svijeću iz fenjera mijenjaju LED lampice pogonjene s dvije baterije koje vašu baterijsku lampu drže aktivnom nekoliko desetaka sati, ovisno o modelu. Prelistajte galeriju i možda pronađete model koji odgovara upravo vašem eksterijeru. 

Iako smo propustili druženje uz najpopularniji roštilj u godini, onaj prvomajski, ispred nas je još puno vikenda s kojima ćemo sigurno sve nadoknaditi. Sada napokon možemo maknuti prašinu s roštilja i pozvati širok krug prijatelja s kojima ćemo se družiti dugo u noć. 

Solarne lampe odličan su dodatak za vaš eksterijer ako želite intimnu atmosferu i wow efekt svih vaših uzvanika. Ovo magično i štedljivo rješenje dolazi u mnogo varijanti, a u galeriji donosimo zanimljive modele po super cijenama.

Ljetne večernje zabave nezamislive su bez koktela, a kako biste ostavili elegantan dojam na vaše goste poslužite ih u trendi čašama sa slamkom.

Pohvalite se svojim koktelskim vještinama, a kao šećer na kraju pripreme koristite svježe začinsko koje ste sami zasadili u preslatkim teglicama.

Čekaju nas dugi i topli dani, a mi se nadamo da smo vas inspirirali kako biste ih proveli u eksterijeru koji vas nadahnjuje.

U suradnji s JYSK-om jednu sretnicu nagradit ćemo poklon bonom u iznosu od 500,00 kuna, a unutar JYSK web trgovine pronađite artikle na koje biste bon iskoristili.

Detalje igre darivanja uskoro možet pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica poklon bona od 500,00 kuna je Nikolina Horvat. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.