FOTO by Dante's

Moda

Oplemenite ljetni outfit jedinstvenim i unikatnim modnim dodacima

Daria Lovrić 21. srpnja 2022.

Nastao iz ljubavi, Dante's nakit je uistinu nešto posebno...

Ljetni mjeseci rezervirani su za atraktivne odjevne komade, razigran dizajn i upečatljive modne dodatke. Nakit kao modni dodatak ima ogromnu moć i predstavlja finalan touch svakog stajlinga.

Dosad smo nakit birali prema odjevnoj kombinaciji, međutim vrijeme da obrnemo redoslijed.

Dante's nakit 1
Dante’s nakit

Nakit svi obožavamo, međutim ponekad nismo svjesni njegove važnosti. On je bio dio looka kojeg smo dodavali na kraju kako bi zaokružio cijelu priču.

Jednostavni i decentni komadi možda i imaju tu svrhu, međutim porast trenda nošenja upečatljivog nakita daje nam priliku da izrazimo svoju kreativnost i poigramo se slažući modne kombinacije na drugi način.

Dante's nakit 2
Dante’s nakit
Dante's nakit 3
Dante’s nakit

Dante’s nakit – u fokusu svakog outfita

Dante’s je mala kućna radionica osebujnog nakita, inspirirana spontanim nadahnućima i emocijama.

Unikatan Dante’s nakit nastaje obradom drvenih ornamenata koji se kombiniraju i sjedinjuju s varenim konstrukcijama od nehrđajućeg čelika, dok su neki od modela pozlaćeni 24k zlatom putem procesa galvanizacije.

Dante's nakit 4
Dante’s nakit

Spajajući retro i moderan stil u jednom komadu nakita, stvorene su specifične ogrlice koje ćemo nositi čitavo ljeto, ali i ostatak godine.

Dante's nakit 5
Dante’s nakit

Istinske ljubiteljice mode znaju da je najvažniji odabir bazičnog statement komada. Njemu se prilagođava ostatak i imate dobitnu modnu kombinaciju.

Dante's nakit 7
Dante’s nakit

Efektne kreacije Dante’s radionice često su kompliciranih i neobičnih oblika, većih dimenzija i atraktivnog dizajna. Svojim upečatljivim izgledom Dante’s nakit svu će pažnju usmjeriti prema sebi i postati fokus cijelog looka.

Dante's nakit 8
Dante’s nakit

Upravo zato, nakit postaje glavni i umjesto da „prati“ odjevnu kombinaciju postaje inspiracija za odabir modnih komada. Odlučite li se za kombinaciju jednostavnih modnih komada poput basic bijele majice kratkih rukava te kratkih hlačica Dante’s nakit podići će vaš dnevni outfit na jedan viši nivo.

Dante's nakit 9
Dante’s nakit

Dante’s  komadi nakita idealan su odabir za žene istančanog ukusa, koje se žele istaknuti na poseban i drugačiji način.

Ručno izrađene Dante’s ogrlice dolaze s certifikatom autentičnosti. Našu pažnju ukrali su modeli iz kolekcije luksuzna priroda, posebice ogrlica Zazy.

Dante's nakit 10
Dante’s nakit

Radi se o ručno izrađenoj ogrlici od prekrasnog povijesnog abonos drva starog 6000 godina i kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Odlično će se uklopiti u dnevni outfit, ali i uz poslovne kombinacije.

Za nježne i romantične duše, Dante’s nakit lansirao je predivne modele ogrlica s detaljima moderne prirode. Ovu očaravajuću kolekciju krase elementi poput leptira, vilin konjica i sovice.

Dante's nakit 11
Dante’s nakit

Upečatljive senzualne komade nakita spojite s lepršavim haljinama laganih i nježnih materijala te obućom i torbicom od pletenih materijala i imate dobitnu ljetnu kombinaciju.

Dante's nakit 12
Dante’s nakit

Dante’s – malena kućna radionica osebujnog nakita

Ljubav kao vječna životna inspiracija

”Ljubav ne znači da dvoje ljudi gledaju jedno u drugu, nego da zajedno gledaju u istom smjeru” (Saint-Exupery).

Ljubav se uvukla u svaki dio našeg života – inspirira nas i tjera nas da budemo najbolja verzija sebe. Upravo je i Dante’s nakit potaknut ljubavlju žene glavnog kreativca Zaviše Žeželića.

Dante's nakit 12
Dante’s nakit

„Zahvaljujem Katarini koja mi je usadila tu ideju a ja objeručke prihvatio i krenuo otkrivati svoje mogućnosti i granice u tom svijetu. Veliku potporu i pomoć u sklopu stvaranja imam od nje same, koja unatoć svim obavezama kao majka dvoje djece ipak nađe vremena i pomogne mi u samom stvaranju.“ – poručuje nam Zaviša.

Dante's nakit 13
Dante’s nakit

Koliko je ljubav inspirira, dokaz je i ime Dante’s, koje je nadahnuto prvorođenim sinom vlasnika brenda. Dante’s nakit pravi je primjer čarolije koja nastane kada ljubav preraste u hobi.

Dante's nakit 14
Dante’s nakit

Želite li da i vaš stajling bude zabavan, razigran,upečatljiv, ali i profinjen škicnite i unutar Dante’s web trgovine i pronađite svog favorita, a za sve aktualnosti zapratite ih i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.