FOTO by NA-KD

Obuća

Opčinjeni smo crnim sandalama sa satenskom ružom u boji šampanjca!

Una Lora Banjac 03. lipnja 2024.

Savršen primjerak chic elegancije

Bliži se sezona vjenčanja, dugih ljetnih dana, ali i sezona vrućih ljetnih noći koje uvijek rado provodimo u ludim izlascima s našim najboljim frendicama!

S obzirom na sve navedeno, jasno je da smo u potrazi za jedinstvenim i udobnim cipelama na petu koje će ove sezone plijeniti pozornost i krasiti naše preplanule nožice i stopala.

NA-KD

Malo je reći da smo ostali ‘paf’ kada smo na stranici NA-KD brenda naišli na utjelovljenje savršenih sandala koje u sebi imaju baš sve – eleganciju, udobnost i primamljivi chic dizajn koji služi kao savršen mamac za komplimente.

NA-KD

Ako ste u potrazi za idealnim cipelama koje se osim za izlazak, mogu isfurati i na svečanije prigode, onda su ove krasotice predviđene za vas!

Ove potpetice imaju četvrtasti vrh i detalje remena s ružom kontrastne boje šampanjca na vrhu, nadalje, imaju podesivi remen za gležnjeve s kopčom i petu u obliku pješčanog sata.

NA-KD

Ove šarmantne sandale bismo rado uparili s elegantnom haljinom neutralne boje poput crne ili bijele, a cijeli bi look nedvojbeno upotpunili blještavim nakitom i malenom torbicom za neometano plesanje do jutra!

NA-KD

Ako su i vama ove posebne potpetice zapele za oko, onda vam svakako preporučujemo da ih škicnete preko službene NA-KD stranice po cijeni od 74,95 EUR.