Film

Opasno dobar koncert Opće Opasnosti!

Viktoria Mikulić 05. veljače 2017.

Opća Opasnost Tvornica Kulture – Povodom zlatne naklade albuma „Rocker…to sam ja“, najpopularniji domaći rock bend Opća Opasnost počastio je svoje fanove spektakularnim koncertom, koji su sinoć navečer održali u klubu Boogaloo. Koncert je ujedno i zahvala fanovima za dugogodišnju podršku i vjerno praćenje benda. Da podsjetimo, grupa Opća Opasnost iza sebe ima brojne hitove, […]

Opća Opasnost Tvornica Kulture – Povodom zlatne naklade albuma „Rocker…to sam ja“, najpopularniji domaći rock bend Opća Opasnost počastio je svoje fanove spektakularnim koncertom, koji su sinoć navečer održali u klubu Boogaloo. Koncert je ujedno i zahvala fanovima za dugogodišnju podršku i vjerno praćenje benda.

Da podsjetimo, grupa Opća Opasnost iza sebe ima brojne hitove, a najpopularniji od njih su „Jednom kad noć“, „Pobjego sam“, „Mjesečar“, „Tvoje ime čuvam“ i još brojni drugi.

Kao predgrupa Općoj Opasnosti, od 21h nastupila je zagrebačka grupa Hard Time koja je u kolovozu objavila novi album jednostavnog, ali znakovitog naziva “Rock ‘n’ Roll”. Mislimo da bi se kompletna publika složila s nama da je ovo bio odličan odabir, budući su zapalili atmosferu da Opća opasnost i nije imala previše posla, nego samo nastaviti u jednakom, čak malo i mirnijem ritmu.

Publika je s nestrpljenjem čekala, a onda je konačno oko 22.30h grupa Opća Opasnost izašla na pozornicu. Koncert su otvorili pjesmom „Gubim tlo pod nogama.“ Obožavatelji su pjevali na sav glas, a ima li uopće ljepšeg osjećaja nego kad znaš da toliko ljudi zna sve tvoje hitove od riječi do riječi…

Prvi znakovi još luđe atmosfere pojavili su se tijekom pjesme „Tri rijeke“, a poznatom melodijom „Pobjeg’o sam“ pripadnice ljepšeg spola vrištale su bez prestanka. Opća Opasnost Tvornica Kulture.

Kada su već doveli atmosferu do vrhunca, za kraj su ostavili dva planetarna hita. Hitom „Jednom kad noć“ pobudili su romantiku koju svi željno iščekuju u ovom mjesecu ljubavi. Upravo na ovu pjesmu pali su brojni zagrljaji, a većina prisutnih podigla je svoje telefone i upaljače kako bi upotpunili cjelokupan doživljaj.

Zadnja, ali ne i manje popularnije pjesma „Uzalud sunce sja“ prekrasno je zaokružila ovu već divnu večer.

Što reći nego uistinu kvalitetno provedena subotnja večer…vjerujemo da bi se svi koji su sinoć bili u klubu Boogaloo, složili s ovom rečenicom. Opća Opasnost još jednom je dokazala da je na samom vrhu ljestvice hrvatskog rock ‘n’ rolla.