One su rekle DA otkačenim vjenčanicama!

Antonija Andabak 02. kolovoza 2017.

Dosta volimo vjenčanice boje slonovače ukrašene čipkom ili tilom, no definitivno pozdravljamo odluku prići oltaru u žutoj, pink ili čak crnoj boji

Jesu li prošli dani bijele, bijele i još više bijele boje vjenčanica….nismo ni mislili. Ipak postoji gomila drugih boja i silueta haljina koje su daleko interesantnije od klasičnih varijacija bijele boje. Za otkačene mladenke koje vole eksperimentirati, inspiraciju biste mogli naći u onim mladenkama, među kojima su se našle i poznate dame, koje su rekle DA nekonvencionalnim bojama i krojevima. Naravno, izgledale su prekrasno sve do jedne!

1.  julita_london_bridal

2.moniquelhuillierbride

3. ruedeseinebridal

4. Dianna Agron –  umjesto bijele, glumica serije “Glee” se odlučila za nude boju kada rekla Da u Maroku u listopadu prošle godine. Svečana Valentino haljina od šifona imala je vrtoglavu cijenu od $20,500 i prema svemu sudeći, to je bio odlično uložen novac s obzirom na to da je Diana Argon izgledala apsolutno originalno i predivno.

5. Poppy Delevingne

Poppy Delevingne je izgleda bila u nedoumici kakvu vjenčanicu odabrati za dan vjenčanja pa je iskoristila najbolju opciju – vjenčanje u dva navrata. Klasičnu vjenačnicu je imala na prvom vjenčanju sa suprugom Jamesom Cookom i netradicionalnu kada se drugi put udala za njega. Njena boho haljina cvjetnog uzorka kreatora Emilia Puccija bila je doista netipična, no pogledajte samo fantastično bijelo odijelo koje je nosila njena kuma i sestra Cara Delevingne.

6. Bonita Weddings

7. Shenae Grimes

Glumica poznata po ulozi u TV seriji “90210” odabrala je potpuno suprotnu boju od uobičajene te tako rekla DA muzičaru Josh Beechu u crnoj Vera Wang haljini, dubokog V izreza i raskošnog tila.

8. Amber Tamblyn

Nema sandala, nema problema. S bosim nogama na vjenčanju za glumca Davida Crossa ( najpoznatiji po ulozi Tobiasa iz serije Arrested Development), Amber se odlučila za hrabru žutu nijansu vjenčanice koja je odlično pristajala njenoj crvenkastoj nijansi kose. “U meni nema ništa previše tradicionalnog” rekla je tabloidima.

Slikovni rezultat za amber tamblyn wedding dress pinterest

9. thenewportbride

10. Sarah Jessica Parker

Poput njenog lika u TV seriji “Seks i grad”, SJP voli koketirati sa stilovima.  Kada se udavala za glumca Matthewa Brodericka davne 1997. godine, glumica se potrudila uskladiti se s muževim odijelom odabravši Morgan Le Fay vjenčanicu. Kasnije je priznala kako je požalila radi odabira, no barem smo je vidjeli u nekoliko glamuroznih vjenčanica kao lik Carrie Bradshaw u filmu Seks i grad.

11. Lydia Hearst

Ombre fanovi – ova vjenčanica je za vas! Dok je vjenčanica u gornjem dijelu prilično tradicionalna, stvari postaju interesantnije pri dnu, vjenčanica je slojevita u pink ombre nijansama. Ručno izrađenu divotu kreatora Christiana Siriana, modna blogerica je nosila na vjenčanju s voditeljem Chrisom Hardwickom u kolovozu 2016. godine.

12. julita_london_bridal

13.wilkieblog

14. loveourweddingmag

15. loveandbluebridal

https://www.instagram.com/p/BXKVpg7BHIJ/?tagged=pinkweddingdress