FOTO by Instagram @kimkardashian

Ljepota

Omiljeni tretman Kim Kardashian za ravan trbuh od sada i kod nas!

Viktoria Mikulić 03. kolovoza 2022.

Uz Morpheus 8, konačno možete biti najbolja verzija sebe…

Ljeto je odavno prošlo, a mi želimo izgledati bolje no ikada. Ako vam je podhitno potreban novi godišnji odmor gdje ćete moći pokazati zavidnu liniju za koju ste naporno radili proteklih mjeseci, možete se opustiti u nekom luksuznom spa i wellness centru, ili se zimi uputiti u toplije krajeve te otisnuti na Maldive ili u Mexico. Ah, mi volimo maštati, no život je uistinu ljepši svima koji sanjare, zar ne?

Konačno smo donijeli odluku o tome da će ova jesen i zima biti drugačija, da se nećemo u potpunosti opustiti nakon i zanemariti svoje lice i tijelo, jer nema ljepšeg osjećaja od onog kada s lakoćom možemo zakopčati omiljene hlače i bluzu. To što nosimo dugu odjeću ne znači da ista ne pokazuje naše nesavršenosti, no ako kontinuirano pazimo na prehranu i treniramo, rezultati neće izostati. Naravno, uvijek se možemo i malo „ulijeniti“ te prepustiti stručnjacima da odrade posao za nas.

Kim Kardashian je posljednja slavna osoba koja je podržala Morpheus 8 laserski tretman uz koji je postigla zavidno ravan trbuh. Ovo nije prvi put da je Kim Kardashian na Instagramu izjavila svoju ljubav prema laserskom tretmanu Morpheus 8. O tome se oglasila prije nekoliko godina nakon što je rodila svoje prvo dvoje djece, kao idealan tretman za zatezanje majčinskog trbušćića.

Sada je ponovno na svojim Instagram storyjima podijelila sliku trbuha koji je izgledao vidljivo crveno nakon tretmana.

Ubrzo nakon objave o svom zahvatu, podijelila je rezultate skeniranja tijela sa svojih 327 milijuna pratitelja na Instagramu, rekavši da ima malo masnoće i dobru gustoću kostiju.

“MOJE KOSTI SU JAČE OD 93-97% LJUDI”, napisala je.

Izvješće je također pokazalo da je slavna zvijezda imala ukupni postotak tjelesne masti od 18,8 posto, u usporedbi s 25 posto tjelesne masti u svibnju 2021.

Nazvala ga je „game changerom“ stoga ne čudi što smo i sami odlučili isprobati ovaj hvalevrijedan tretman koji je konačno dostupan u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu u Poliklinici LF Medical Group, suvremenoj zdravstvenoj ustanovi osnovanoj 2018. godine koja u svom sastavu ima polikliniku s dnevnom bolnicom. Poliklinika se nalazi u sklopu Libertas zgrade na 5. i 6 katu, na adresi Trg Johna Fitzgeralda Kennedyja 6b.

O čemu je riječ?

Morpheus 8 najdublja je i najsigurnija subdermalna RF frakcijska tehnologija za remodeliranje lica i tijela, odnosno najnoviji i jedini uređaj na licu koji isporučuje muli-polarnu energiju RF na više slojeva kože i potkožnog masnog tkiva. Sposobnost ciljanja tkiva uzastopno na tri razine, u intervalima od milisekunde, omogućuje značajno smanjene vremena liječenja, minimizira ozljede kože, povećava ujednačenost liječenja i omogućuje prilagođavanje frakcijskih postupaka za cijelo tijelo.

Ovaj tretman objedinjuje dva najučinkovitija tretmana protiv starenja: mikroiglice i radiofrekvenciju. Morpheus8 ‘ubrizgava’ radiofrekvencijsku energiju u kožu putem mnoštva sitnih igala, koje također djeluju kao mikroiglice koje stimuliraju kolagen. Microneedling stvara mikrotraumu na koži stimulirajući reakciju zacjeljivanja, dok radiofrekvencija koristi toplinu za stezanje i zatezanje kože. Može se koristiti na licu, vratu i tijelu za zatezanje kože i oblikovanje.

Drugim riječima, potiče proizvodnju novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u koži, što rezultira čvršćom, glatkom, podignutom i hidratiziranom kožom.

Riječ je o revolucionarnoj tehnologiji koja nam omogućava da po prvi put remodeliramo lice i oblikujemo tijelo na minimalno invazivan način s maksimalnim učinkom. Ovo je jedina tehnologija sa znanstveno dokazanim rezultatima. Osim za pomlađivanje i zatezanje kože tijela, odlična je vijest da služi i za uklanjanje celulita.

Koliko tretmana je potrebno za vidljive rezultate?

Broj tretmana je individualan ovisno o stanju kože i sve se može saznati već pri prvoj konzultaciji kod dr.sc. Borisa Filipovića, stručnjaka na tom području.

Što očekivati nakon tretmana?

Neki će odmah primijetiti promjenu, no najčešće se rezultati jasno vide tek nakon nekoliko tjedana. Jedno je sigurno, kod ovog tretmana uistinu vrijedi biti strpljiv.

Kako bismo vam odagnali depresiju jesenskog sivila, odlučili smo sve čitateljice počastiti s 20% popusta na tretman Morpheus 8, čija cijena inače iznosi 7.500 kuna. Prilikom naručivanja spomenite da ste vidjeli popust na našem portalu, a to možete učiniti do 15.11. Kim Kardashian zbilja izgleda famozno, a sada i vi možete postati najbolja verzija sebe.

Više detalja o poliklinici Louis Filipović i tretmanu Morpheus 8 saznajte putem njihove web stranice, a za sve novosti zapratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.