FOTO by Imdb

Film

Omiljeni plesni junaci vraćaju se u filmu “Summer Lovin” koji prethodi popularnom klasiku Briljantinu

Krešimir Šustić 22. srpnja 2020.

Kultni klasik o jednoj od najljepših ljubavnih priča svih vremena!

Postoje ti neki filmovi koji se gledaju već generacijama i koliko god puta se prikazivali na tv-u, uvijek ćemo ih gledati s velikim guštom i punom zdjelom kokica.

Jedan od takvih klasika je i popularni film iz 1978. godine, “Briljantin”, mjuzikl koji je osvojio srca mnogih i plasirao John Travoltu među sam vrh hollywoodske glumačke elite.

Iako su ga isprve kritizirali i smatrali da je totalni “fail”, gledatelji diljem svijeta doslovno su poludjeli za ljubavnom pričom dvoje glavnih junaka koji se uz ritmove dobre muzike bore sa svojim životnim dramama.

Za sve nas koji smo i dalje zaluđeni ovom romantičnom pričom, dobra vijest stiže iz američkog studija Paramount pictures koji je najavio snimanje prequel filma “Summer Lovin” koji prethodi prvom nastavku kultnog klasika.

Radnja će se bazirati na ljeto u kojem su se Danny Zuka i Sandy Olsson ponovo povezali prije nego su se vratili s praznika u školu i shvatili da ih je sudbina spojila.

Iako zasad nisu izašle informacije i naznake o tome tko će glumiti glavne junake u filmu, nadamo se kako će čim prije krenuti snimanje kako bi mogli ponovno uživati u novim filmskim scenama za koje ne sumnjamo da će nam se uvući pod kožu.