FOTO by sneakernews.com

Moda

Omiljeni party-breaker Grinch krasi novi model adidas tenisica!

Daria Lovrić 21. studenoga 2022.

Uskoro nam stiže još jedan novitet za festive sezonu!

Postoje trendovi koji dolaze i odlaze, međutim neke obožavamo i vraćamo im se svake godine. Kada blagdansko ludilo pokuca na vrata, krećemo u potragu za home accessoriesom, odjevnim komadima poput ugly sweatera, obućom i modnim dodacima s omiljenim božićnim motivima.

adidas Grinch tenisice 1
adidas Grinch tenisice

Uz blagdanski dizajn koji je sam po sebi upečatljiv i razigran, posebice nas veseli kada dolazi u kombinaciji s našim najdražim crtanim junacima kao što su Disney likovi ili kada se radi o modelima omiljenih sportskih brendova.

adidas Grinch tenisice 2
adidas Grinch tenisice

Preslatki Grinch igra glavnu ulogu na novom modelu adidas tenisica

U moru božićnih protagonista i motiva koji se pojavljuju na vestama, u obliku kućnih ukrasa i dekoracija za bor, nama je zapeo za oko novi adidas model tenisica koje krasi poznati party-breaker Grinch.

adidas Grinch tenisice

Riječ je o adidas modelu inspiriranim klasičnim božićnim filmom Kako je Grinch ukrao Božić. Niske tenisice krasi gornjište od zelenog dlakavog antilop materijala, a dizajn upotpunjuju elementi i potplat limeta zelene boje.

adidas Grinch tenisice

Jezike krase Grinch zle oči i adidas logo, a svoj model možete ukrasiti dodajući poklone, Grincha ili njegovog pomoćnika Maxa.

adidas Grinch tenisice

Adidas novitet zasigurno je izmamio osmijeh na naše lice, a ako želite da vašoj boljoj polovici unese radost u blagdanske dane, morat ćete za njih odvojiti $120. Grinch model u prodaju izlazi za samo nekoliko dana, točnije 1.12.2022.