FOTO by CCC

Moda

Omiljeni Mickey Mouse krasi nove modele torbi od trapera

Daria Lovrić 10. lipnja 2022.

U ruksak i veliku torbu iz CCC-a stane sve što nam je potrebno za bezbrižno ljeto...

Iako više preferiramo malene clutch torbice i party outfite, u stvarnosti nam više odgovaraju velike torbe i ruksaci. Uz užurban način života i mnoštvo obaveza u torbi nam uvijek fali još mrvicu mjesta.

Žene kao žene – uz klasične stvari poput mobitela, ključeva i novčanika, gdje god krenule “za svaki slučaj” moraju ponijeti još mnogo stvari.

ccc mickey torba
CCC Mickey torba – 199,90 kn

Situacija se još više zakomplicira, ako smo uz to što smo žensko još i majka. Kako bi uvijek bile stylish i imale uz sebe sve što nam je potrebno, poznati brend CCC lansirao je dvije torbe od trapera s omiljenim likom Mickey Mouse-om.

Svima drag, veseli Mickey, prava je atrakcija na šarmantnim modelima – ruksaku i velikoj torbi s ručkama

Ruksaci su odličan izbor jer su prostraniji od torbi i u njima možete držati dodatne stvarčice koje u suprotnom u torbu ne bi stale. Iako su prostrani, ne izgledaju glomazni te lijepo pašu uz skoro svaki outfit. Osim što će divno zaokružiti svaki look, stavite li ga na leđa, ruke će vam biti slobodne za obavljanje svih svakodnevnih aktivnosti.

ccc mickey ruksak
CCC Mickey ruksak – 199,90 kn
ccc mickey ruksak 1

CCC velika torba s likom veselog mišića, odličan je izbor i naš glavni favorit za nadolazeće ljetno razdoblje.

Planirate li izlet ili duže putovanje sa svojom obitelji ili prijateljima, ova je torba dovoljno prostrana da u nju stane sve što vam je potrebno. Ključno je ponijeti sve bitne potrepštine koje će biti potrebne i vama i vašoj djeci kako bi bio mir u autu skroz dok ne stignete do krajnje destinacije.

ccc mickey torba 1

Mickey Mouse je lik koji uvijek izmami osmijeh na naša lica, posebice kada dolazi u ovako chic i praktičnom izdanju.