FOTO by Instagram @primark / Primark

Moda

Omiljeni Disney mišić krasi nove modele torbi svih veličina

Daria Lovrić 08. srpnja 2022.

Mickey Mouse motivi u ljetnoj kolekciji accessoriesa iz Primarka...

Bile zaljubljenice u velike torbe, malene crossbody modele ili ruksake nova Mickey Mouse kolekcija ima za svakoga ponešto. Trgovački lanac Primark često nas iznenadi svojom zanimljivom ponudom modnih dodataka i odjevnih komada s dražesnim Disney likovima.

Imajući to na umu, moramo priznati da često bacimo pogled na Primark web u potrazi za šarmantnim novitetima. Ovog puta za oko nam je zapela kolekcija torbi koje krase elementi veselog crtanog lika Mickey Mousea.

Zaljubili smo se u nove torbice iz Primarka s motivima najdražeg lika Mickey Mousea.

Kolekcija odiše jednostavnim modnim dodacima u smirujućoj nude nijansi. U njoj možete pronaći sve što vam je potrebno za uživanje u ljetnoj sezoni.

Mickey Mouse putna torba
Mickey Mouse putna torba – £20.00

Spremate li se na duže putovanje ili vikend getaway, velika putna torba i ručna torba su idealan izbor. Iako su velike i prostrane izgledaju totalno stylish i uklopit će se u svaki outfit.

Mickey Mouse ručna torba
Mickey Mouse torba – £14.00

Mala Mickey Mouse crossbody bag idealna je za odlaske na kavu, ali i za večernje šetnje po rivi. S obzirom na to da dolazi u neutralnoj boji s crnim likom Mickeyja nije previše napadna i odlično će se uklopiti u sve stilove i boje.

 Mickey Mouse crossbody torba
Mickey Mouse crossbody torba – £10.00

Naš osobni favorit za ljetne dane je Mickey ruksak. Ruksaci su odličan izbor jer su prostraniji od torbica i u njima možete držati stvarčice koje u suprotnom u torbu ne bi stale. Dodatan plus im je što ne izgledaju glomazno te lijepo pašu uz gotovo svaki look.

 Mickey Mouse ruksak
Mickey Mouse ruksak – £14.00

Stavite li ga na leđa, ruke će vam biti slobodne i moći ćete mobitelom ili fotićem zabilježiti predivne trenutke s godišnjeg odmora. Primark u svojoj kolekciji ima i preslatku mini torbicu za smartphone koja dizajnom odgovara ostatku ponude.

Mickey Mouse torbica za mobitel
Mickey Mouse torbica za mobitel – £6.00