FOTO by shopdisney.com

Moda

Omiljeni Disney junaci u romantičnom ruhu uvertira su u mjesec ljubavi!

Daria Lovrić 18. siječnja 2023.

Vesele i zaljubljene patkice krase novu kolekciju accessoriesa...

Kako odrastamo, naša ljubav prema Disney junacima ne jenjava, a tog su svjesni i poznati brendovi koji nas često iznenade svojim odjevnim komadima i modnim dodacima koje krase omiljeni junaci iz djetinjstva.

Paško Patak i Vlatka Patka torbica 1
Paško Patak i Vlatka Patka torbica – $298

Uz Mickeyja Mousea, Paško ili Pajo patak jedan je od najpoznatijih animiranih likova, kreiran od strane Walta Disneyja koji slovi za jednog od najdugovječnijih crtanih likova u povijesti crtanih filmova.

Njega i njegovu družicu Vlatku, odnosno Daisy obožavaju mališani, ali i odrasli. Prateći najnovije kolekcije pronašli smo predivnu kolekciju torbi u valentinovskom ruhu.

Paško Patak i Vlatka Patka glavne su ikone na ovim torbicama!

Crtani likovi nisu rezervirani isključivo za one najmlađe, a to pokazuje i nova Disney kolekcija torbica. Na Shop Disney web trgovini osvanule su šarmantne torbice koje krase likovi Paška Patka i Vlatke Patke.

Paško Patak i Vlatka Patka torbica – $248

Kolekcija odiše jednostavnim kožnim modnim dodacima u klasičnoj bijeloj boji dok su ručke i detalji poput patenta u crnoj boji.

Ono što torbicama daje posebnu notu su sićušni likovi zaljubljenog para -Paška i Vlatke okruženi srcima u upečatljivoj crvenoj nijansi. Unutar asortimana nalaze se tri različite veličine torbi – tote model, crossbody torbica te mini torbica.

Paško Patak i Vlatka Patka torbica – $268

Koji god model bio vaš favorit uklopit će se u svaki casual outfit. Uskladite ga s omiljenim parom traperica, kožnom jaknom i bijelim tenisicama. U elegantnijim izdanjima odlično će izgledati uz midi suknju i bijelu košulju.

Svog favorita možete naručiti putem Shop Disney web trgovine.