FOTO by Instagram @drinksupermarket / @365.drinks / @hettysbabyboutique

Iće & piće

Omiljeni Baileys u novom ljetnom ruhu: jagoda, malina i borovnica!

Viktoria Mikulić 21. travnja 2022.

Kombinira prepoznatljive ljetne okuse bobičastog voća s neodoljivom irskom kremom...

Baileys je dugo bio naše glavno zimsko piće, posebice u vrijeme Adventa kada je neophodan.

I dok smo pristrani klasičnom Baileysu tijekom cijele godine, limitirana sezonska ponuda stvarno nas zna iznenaditi, poput izdanja Apple Pie u jesen ili Pina Colade prošlog ljeta. Ovogodišnji novitet dolazi u obliku najdraže britanske poslastice.

Brend je pretvorio kultni Eton Mess desert u prekrasan ljetni liker! Riječ je o tradicionalnom engleskom desertu koji se sastoji od mješavine jagoda, meringe i šlaga. 

Baileys Limited Edition Eton Mess spaja neodoljivu originalnu irsku kremu s okusima sočnih jagoda i malina, meringe i šlaga za stvaranje glatkog i kremastog napitka.

Baileys Eton Mess najbolji je način za uživanje ovog ljeta! Opuštajuća kreacija savršena je za ljetne koktele, preko leda kao poslastica nakon večere ili čak prelivena sladoledom i desertima. Ipak će najslađi biti u društvu najbolje prijateljice, jer sigurni smo da morate pretresti teme od prošlog druženja. Poslužite ga u nekim fancy prozirnim čašama kako bi još više došao do izražaja.

Predstavljen u lijepo dizajniranoj ružičastoj boci koja održava omiljen britanski ljetni desert u Velikoj Britaniji, Baileys Eton Mess zaista vrijedi probati.

Predlažemo da uživate u bilo kojem okupljanju ovog ljeta uz ovaj limitirani novitet.