FOTO by IMDb

Film

Omiljene Kućanice vraćaju se na male ekrane!

Krešimir Šustić 09. travnja 2020.

Jeste li spremni za novu dozu smijeha i drame?

Postoje te neke serije koje su nas prikovale uz tv i uz koje smo jednostavno uživali gledajući zgode i nezgode naših omiljenih likova.

Osim što su veliki klasici, brendirane su i ostale su zapamćene kao legendarni tv show-ovi s nezamjenjivom glumačkom postavom. Upravo jedan takav su i Kućanice, koje su postale uzor mnogim damama diljem svijeta.

Avanture četiriju žena, Gaby, Bree, Susan i Lynette znale su nas doslovno dovesti do suza i neopisivo smo uživali gledajući kako se svaka na svoj način nosi sa životnim problemima.

Svatko od nas je imao svoju omiljenu u kojoj se najviše pronašao, a gledajući ih zajedno, imali smo želju preseliti se u predgrađe i okupiti svoju nezaboravnu ekipu susjeda s kojom ćemo dijeliti dobro i zlo.

Sretna vijest koja nas je zatekla sve je ono čemu smo se nadali nakon što je serija završena jer znate i sami da nam nikada nije dosta blesave Gaby, napete Lynette, hladnokrvne Bree ili smotane Susan.

Koncept je uspostavljen uslijed pandemije koronavirusa, kako bi se kreirala svakodnevna serija koja će ići uživo i uz to će se prikupljati donacije za žrtve pandemije koronavirusa.

Glumci Marcia Cross, Vanessa Williams, Brenda Strong, Dana Delaney i Eva Longoria bit će prisutni kako bi se osvrnuli na drame koje su se događale u predgrađu Wisteria Lanea. Dva ključna člana glumaca koji neće biti prisutni na sastanku su Felicity Huffman i Teri Hatcher.

Iako nije u pitanju nova sezona, sretni smo da ćemo ponovno, makar samo nakratko, vidjeti nezaboravnu družinu na okupu!