FOTO by IMDb

Film

Omiljena serija “Sweet Magnolias” vraća se s 3. sezonom!

Viktoria Mikulić 05. svibnja 2022.

Ljubitelji slatkih magnolija, iščekivanju je došao kraj!

Nakon što je druga sezona završila, vraćamo se u Serenity na još jedan krug. Tako je, dok je Netflix natjerao ljude da misle da je budućnost “Sweet Magnolias” neizvjesna kao i Helenin ljubavni život, streamer je konačno potvrdio treću sezonu.

Iako u ovom trenutku nije poznato puno detalja, i ova vijest je izvrstan početak. U međuvremenu, pročitajte sve što dosad znamo o 3. sezoni “Sweet Magnolias”, uključujući naša najbolja nagađanja o datumu izlaska serije i promjenama glumaca.

Kada je datum izlaska 3. sezone Sweet Magnolias?

“Sweet Magnolias” službeno se vraća s trećom sezonom! Variety je objavio sretnu vijest 4. svibnja, ali nije obznanio datum izlaska Netflixove drame. Ipak, mi vjerujemo da bi se povratak u Serenity mogao očekivati ​​negdje početkom 2023. godine.

Druga sezona stigla je u veljači 2022., pa pretpostavljamo da će slijediti isti raspored kako bismo doživjeli sunčani bijeg u dubinama zime. Barem se tome nadamo!

Hoće li se cijela glumačka ekipa “Sweet Magnolias” vratiti u trećoj sezoni?

Koliko znamo, čini se da je cijela glumačka ekipa spremna vratiti se za još jednu sezonu, uključujući: JoAnna Garcia Swisher kao Maddie Townsend, Brooke Elliot kao Dana Sue Sullivan, Heather Headley kao Helen Decatur, Chris Klein kao Bill Townsend, Justin Breuning kao Cal Maddox, Carson Rowland kao Tyler Townsend, Logan Allen kao Kyle Townsend, Anneliese Judge kao Annie Sullivan, Chris Medlin kao Isaac Downey, Dion Johnstone kao Erik Whitley, Jamie Lynn Spears kao Noreen Fitzgerald, Brandon Quinn kao Ronnie Sullivan i Michael Shenefelt kao Ryan Wingate.

Što će se zbivati u 3. sezoni?

3. sezona pozabavit će se svim glavnim pitanjima koja imamo nakon nesvakidašnjeg završetka 2. sezone. Hoće li Helen prihvatiti Ryanov prijedlog ili će nastaviti vezu s Erikom?

Zatim tu su Cal i Maddie, Serenityin drugi komplicirani par. Tijekom druge sezone saznali smo više o Calovoj prošlosti, tj. o problemima s ljutnjom i gledali kako se Maddie pomalo udaljava od njega. Stvari su zaista došle do vrhunca u finalu sezone kada je Cal uhićen nakon što je završio u tučnjavi.

Ne zaboravimo ni Danu Sue. Kada se Ronnie vratio, činilo se da joj sve ide dobro – sve dok gospođica Frances nije umrla i ostavila joj hrpu novca. Ovo se činilo kao sjajna vijest sve dok ljudi nisu počeli juriti za Sullivanima iz nama nepoznatih razloga, čak su otišli toliko daleko da su prerezali gume kombija Dane Sue. Tko bi učinio takvo što? Još ne znamo, ali čini se da ćemo i to saznati.

Iako moramo čekati više od pola godine na novu sezonu, sada kada znamo da stiže, ipak smo sada strpljiviji.