FOTO by Sinsay

Dekor

Ombre priborom iz Sinsay-a unesite boje u vašu party sezonu!

Daria Lovrić 21. lipnja 2022.

Prvi dan ljeta potrebno je obilježiti stoga pripremi tulum za ekipu!

Iako temperature na termometru već odavno prelaze 30 stupnjeva tek je danas prvi dan ljeta te ujedno i najduži dan u godini. Dan poslije je i ove godine neradan. stoga je idealno vrijeme za ljetni party.

Sinsay - pribor za zabavu 1
Sinsay – pribor za zabavu

Ako ste ponosni vlasnik kuće, ne budite sebični – složite tulum za pamćenje i otvorite ljetnu sezonu druženja na terasama i u dvorištima jer su „kućni“ tulumi ipak najbolji tulumi.

Sinsay - pribor za zabavu 2
Sinsay – pribor za zabavu

Mnogo je razloga zašto baš oni imaju posebno mjesto u našem srcu. Neki od njih su ležeran dress code, svu pozvanu ekipu poznajemo, uvijek ima za popiti i za „zamezit“.

Sinsay - pribor za zabavu 4
Sinsay – pribor za zabavu

Vrijeme u uredu smo iskoristili za pronalazak rekvizita s kojima ćemo oduševiti naše goste. Uz omiljeno iće & piće pozabavite se dekoracijama poput lampica, udobnih ležaljki i atraktivnog inventara.

Spremni za pool party?

Kako bi se dodatno osvježili ovog ljeta spas i zabavu nalazimo u šarenim bazenima za odrasle. Vrtna zabava je savršen izgovor da napokon s tavana izvadimo šarene okrugle ljubimce i napunimo ih vodom.

Koje god zanimljive snackove pripremili, nijedan tulum ne može proći bez kapljice omiljenih ženskih pića poput gina i Aperol spritza, a niti bez sočnih slastica i torti.

Sinsay ombre čaša
Sinsay ombre staklena čaša – 17,90 HRK

Kako bi svojim gostima pružili što ljepši ugođaj pronašli smo neodoljive čaše i pribor za jelo popularnog brenda Sinsay. Riječ je o setu dekora s ombre efektom koji će očarati sve prisutne goste.

Sinsay ombre pribor za jelo
Sinsay ombre pribor za jelo – 84,90 HRK

Preslatke ombre čaše obožavat će sve vaše frendice, a svojim će atraktivnim dizajnom osvojiti i društvene mreže.

Uz prekrasan pribor za jelo i set za rezanje torte, vaše će slastice i sočne delicije izgledati još primamljivije, a ovi će detalji cijeli event dovest do savršenstva kao da ga je organizirao pravi profesionalac.

Sinsay set za rezanje torte
Sinsay set za rezanje torte – 34,90 HRK