FOTO by oldpilots.com

Dom

Old Pilot’s gin – probajte hrvatski gin proglašen najboljim na svijetu!

Mia Vodopija 09. srpnja 2021.

Tagirajte prijateljicu koja voli gin!

U potrazi za dobrim ginom, rado istražujemo ponude iz Lijepe naše. U moru odličnih hrvatskih gin destilerija, donosimo vam Old Pilot’s gin. Možda neki od vas već znaju priču koja se krije iza svjetskog uspjeha malog hrvatskog brenda.

Njihov prvi i najuspješniji proizvod, London Dry Gin, proglašen je najboljim hrvatskim craft ginom u 2018. godini te najboljim ginom na svijetu za 2019. na prestižnom natjecanju International Wine & Spirit Competition (IWSC).

oldpilots.com

Dvojica dugogodišnjih prijatelja i pilota Tomislav Anadolac i Hrvoje Bušić došla su na ideju da stvore nešto jedinstveno, unikatno i domaće u svojoj destileriji te da tako doprinesu svijetu gina.

Oni za svoje proizvode koriste isključivo najkvalitetnije hrvatske sastojke korištenjem selektiranih hrvatskih biljaka Mediterana i kontinenta. U proizvodnji su korištene posebno sušene i rukom brane, hrvatske biljke: list masline, cvijet lavande, kadulja, borovica, naranča i anđelika.

Old Pilot’s Gin je destiliran posebnom tehnologijom pripreme i destilacije bilja. Jedinstvena tehnologija destilacije omogućila im je najviše standarde čistoće ali i punoće okusa.

Svaka boca predstavlja malo remek djelo jer se cijeli postupak pripreme, destilacije, odležavanja, punjenja, etiketiranja odvija isključivo ručno. “Ručni rad” u svakom smislu te riječi.

Iz njihove ponude nas je zaintrigirao gin sa žigom Bitcoin kripto valute. Ambalaža je bijele boje, boje koja je jednostavna i elegantna, sa zlatnom slikom aviona, koja predstavlja ime brenda, ali i bivše profesije Bušića i Andolca.

Ovaj Crypto gin dolazi s poklon kutijom koja će oduševiti sve ginoljupce, ali i one koji vole pokloniti nešto uistinu originalno.

Ako ste fanovi gina i ako volite kupovati hrvatsko, probajte ovaj najbolji gin na svijetu!