FOTO by Housebrand

Odjeća

Olakšajte si dolazak jeseni ovom Harry Potter kolekcijom trenirki i T-shirt majica!

Antonija Andabak 30. kolovoza 2021.

Samo za velike Harry Potter fanove!

Ovih smo dana jutra dočekivali u hoodie majicama i udobno se ušuškavali u trenirke kojima smo i ispraćali dan.

Prijelazno vrijeme dočekalo nas je pomalo nespremne pri čemu su mnogi morali posegnuti dio jesensko/zimske odjeće. Kako vam spomenuti prijelaz ne bi teško pao, na web shopu high street brenda House, izdvojili smo Harry Potter kolekciju koje će vas zagrijati i kad sunce ne sja!

Dražesna linija, posebno će zainteresirati odrasle Harry Potter fanove koje uveseljavaju svaki ovakvi ili slični noviteti lansirani neposredno prije početka školske godine jer hej…i odrasli na neki način moraju poduprijeti polazak u školske klupe!

Iz nove kolekcije, odabrali smo nekoliko trenirki, što kompleta, što oversized udobnih majica dugih rukava, te pamučne T-shirt majice koje možete kombinirati ispod traper jakne ili sakoa! Boje ove linije, tipične su i poznajemo ih iz niza drugih kolekcija koje se, srećom, još uvijek frekventno lansiraju.

Zelena, žuta, crno/siva i bordo, unijet će pravo osvježenje u vašu privatnu Harry Potter kolekciju koja se zasigurno sastoji od mnogo modnih dodataka, odjeće i kojekakvih zabavnih predmeta kojima su vas darivali svi oni koji poznaju vašu zaluđenost ovim čarobnjakom.

Iako su T-shirt majice kratkih rukava, smatramo da su idealne za varljivo vrijeme kada je slojevito odijevanje i više nego poželjno, a ako ste jedno od onih koji ne izlaze iz trenirki, udobne hudice ili komplet trenirka, savršeno će poslužiti da se osjećate nesputano, a opet predano Harry Potter trendu na štosan način!

Cijene nipošto nisu pretjerane, a sve ih, s top Harry Potter ponudom možete pogledati u našoj galeriji!