Handmade

O’kviri s lego figuricama – savršen poklon za velike i male!

Viktoria Mikulić 25. ožujka 2019.

Iz hobija do uspješnog poslovanja, ovaj domaći brend osvaja svojom kreativnošću…

U današnje vrijeme kada nam je dostupno toliko stvari, često se nađemo u situaciji da se ničemu ne radujemo onako od srca. Čak i kod onih poklona koje dobijemo od bliskih ljudi, ukoliko nije riječ o nečem jedinstvenom, vrlo brzo zaboravljamo njihovo značenje.

Upravo zato osvojio nas je domaći brend O’kviri čiji unikatni pokloni istog trena izmame onaj istinski osmijeh na licu, a poneki i suzu radosnicu. Iako nisu bitni pokloni već osobe koje nas daruju, ovi personalizirani okviri definitivno će ostaviti trag u vašim srcima.

Domaći brend O’kviri nastao je sasvim spontano, iz želje kćerke Katarine da njezina 55-godišnja majka Željka ima zanimljiv hobi. U početku su isprobali nekoliko različitih varijanti okvira koje su potom poklonili prijateljima. Iako nisu očekivali ništa posebno, svi oko njih pokazali su ogroman interes za ovim unikatnim radom – i veoma brzo hobi je pretvoren u uspješan posao.

Budući da su bili prvi na tržištu koji su ponudili takav tip proizvoda, dizajn i kvalitetu, isto je zahtijevalo proširiti poslovanje te su potom zaposlili i ostatak obitelji. Ove razigrane kreativce ponekad možete vidjeti u Lego centru kako slažu figurice.

Njihovi najpopularniji okviri dolaze s omiljenim lego figuricama, a stvoreni su za sve prigode – od rođendana, krstitki, pričesti, krizme, vjenčanja, dugoročnog prijateljstva, promaknuća na poslu, odlaska u mirovinu i slično.

Personalizirane lego figure izrađuju se prema izgledu osobe koju se daruje. Također, kupci se mogu odlučiti za već unaprijed gotove legiće nekih poznatih likova kao što su superjunaci Spiderman, Hulk, Superman itd., zatim likovi iz Harry Pottera, Game of Thronesa, Star Wars, Gospodari prstenova i sl.

Većina okvira je 25×25 cm, a unutar ponude se mogu pronaći bijeli, crni i bijeli okviri od pravog drveta. Okviri se mogu staviti na zid ili samostalno na policu. Osim toga, stalno uvode inovacije na tržište, tako da imaju i novu dimenziju okvira – 20×30 cm. Svaki O’kvir dolazi u lijepoj ambalaži i odmah je spreman za poklon. Rok izrade je otprilike oko 7 dana, no tijekom gužvi, ponekad se čeka i duplo dulje – no za konačan rezultat zaista vrijedi biti strpljiv.

Osim O’kvira s Legićima, unutar asortimana dolaze i kasice s prigodnom pozadinom za štednju, O’kviri sa značenjem imena kao poklon za najmlađe i još puno drugih stvarčica.

Ovaj mali obiteljski posao najuspješniji je po tome što uvijek slušaju želje svojih kupaca te prihvaćaju njihove sugestije prilikom izrade okvira. Otkrili su da im je najdraži pozitivan feedback kupaca, odnosno kada kupci jave da su osobe kojima su poklonili O’kvir bile oduševljene ili kada te iste osobe i same željom da također daruju svoje prijatelje.

Jedna od novosti je dostava unutar Europske Unije, a ne samo Lijepe naše. Uskoro ćete imati priliku poslati ovaj unikatan okvir dragoj osobi s kojom vas dijele kilometri. Također, jedna od aktualnosti je službena web stranica koja samo što nije završena.

Do tada, ove personalizirane okvire možete pronaći na Facebook stranici i Instagram profilu domaćeg brenda O’kviri. Sigurno već imate na umu osobu koja bi bila oduševljena ovim poklonom…

#lego IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom O’kviri, jednu sretnicu nagradit ćemo personaliziranim okvirom s lego figurama po želji. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica personaliziranog okvir s lego figurama je Dragutina Kerže Špoljar. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.