FOTO by H&M

Moda

Okrugle pletene torbe i dalje su IN! H&M snježno-bijeli model je hit!

Viktoria Šafranić 26. ožujka 2021.

Oblik koji ne izlazi iz mode...

U moru raskošnog asortimana torbica koje se danas mogu pronaći na tržištu, proizvođači moraju biti sve kreativniji kako bi pozitivno odgovorili na zahtjeve svojih potrošača. Budući da nam je danas sve dostupno, mi žene smo se pomalo razmazile i očekujemo iz sezone u sezonu nešto drugačije, detalje koji će zadovoljiti sve naše modne kriterije.

Neki modeli torbica zauvijek ostaju klasika i bez obzira što se trendovi mijenjaju, s njihovom kupnjom ne možete pogriješiti. Koliko god voljeli jednostavnost, ipak je ljepše isticati se iz mase, biti ona svijetla točka, promjena koja nadahnjuje…

Upravo će nam tu mogućnost pružiti okrugla pletena torba iz nove H&M kolekcije koja dolazi u snježno bijeloj boji, rezerviranoj za sunčanu sezonu.

Ovaj primjerak bio je hit proteklih sezona, ali je toliko popularna da su je brendovi bez dileme uvrstili kao ovogodišnji must-have. Njezin oblik već je sasvim dovoljan da razvedri svaki naš look, a istodobno je veoma prostrana za sve što nam je potrebno.

Ova okrugla torba stvorena je za nošenje na ramenu i napravljena je od pletene papirnate slame. Neki od dodatnih detalja su ručke, patentni zatvarač, uske naramenice od umjetne kože i unutarnji pretinac.

Ova će nježna boja najromantičnije izgledati uz espadrille ili wedgesice u zemljanim tonovima.

Za sve kojima su okrugle torbe favorit, ovu ljepoticu možete pronaći na LINKU po cijeni od 19,99 €.