FOTO by Amazon

Zabava

“Okovratni” držač za čašu sve je što nam treba za borbu sa siječanjskom depresijom

admin 22. prosinca 2023.

Pronašli smo accessories uz koji vas vaše vino prati u stopu

Siječanjska depresija nije ništa novo, dapače postoji i dan kojeg obilježavamo kao najdepresivniji dan u godini, a on dolazi idućeg ponedjeljka, 17.01. Ništa čudno ako vam se ovih dana ništa ne da, ako ste tmurni i umorni te osjećate da ste spremni za zimski san.

Nekako je i logično da, nakon što smo se za blagdane uništili od hrane, odemo na zasluženi zimski san i probudimo se tamo negdje početkom travnja. Naravno, želje su jedno, a surova stvarnost koja nas tjera da proživimo svaku siječanjsku minutu, nešto sasvim drugo.

Ponekad nam dođe da jednostavno stanemo, popijemo čašu vina i zaboravimo na sve. Kako biste u svako vrijeme bili spremni na ovu situaciju podrazumijeva se da je čaša vina u svakom trenutku s vama.

21. stoljeće i kreativni umovi omogućuju nam da svaka naša želja postane stvarnost pa tako predstavljamo i čašu za vino koju stavite oko vrata i koja je uvijek s vama.

Kao djeca uvijek smo brinuli da ne izgubimo ključeve od stana pa smo ih tako vezali oko vrata da uvijek budu na sigurnom. Koncept ovog proizvoda je isti, samo što smo sad nekoliko godina stariji, a problemi su puno ozbiljniji.

Ako i vi mislite da je ovaj okovratni držač za čašu prava stvara za preživjeti siječanjsku depresiju isti možete pronaći na Amazonu po cijeni od 7,99$.