FOTO by Bottega Veneta

Bizar

Ogrlica i naušnice u obliku telefonske žice ovog luksuznog brenda, postali su predmet ismijavanja!

Antonija Andabak 23. ožujka 2021.

Kornisnici društvenih mreža nisu imali mira kada su vidjeli cijenu za spiralni komad nakita!

Linija ekskluzivnog talijanskog brenda Bottega Veneta postala je tema internetskog ismijavanja, a od trenutka kada je kolekcija ugledala svjetlo dana, komentari kupaca i ljubitelja skupocjenog nakita, ne prestaju izražavati čuđenje.

Pomalo su s podsmijehom reagirali na nedavno lansiranu liniju ogrlica, naušnica i narukvica, a cijene se kreću od impresivnih 5.200,00 kuna za naušnice do 13.000 kuna za ogrlicu, a to ništa ne bi bilo toliko čudno, da sama linija nakita ne podsjeća na obične telefonske spiralne žice.

Samoprozvani modni Instagram-kritičar @diet_prada objavio je fotografiju Bottega Veneta ogrlice u lila boji i usporedio s fotografijom na kojoj se nalaze pet raznobojnih telefonskih spiralnih žica po cijeni od ukupno 30-ak kuna, želeći time naglasiti apsurd dizajna nakita.

Stotine komentatora-istomišljenika, pisali su svoje dojmove, ali se isto pitaju: „Tko će to kupiti?“ Mnogi su primijetili veoma visoku cijenu te komentirali kako mnogi visoko rangirani dizajneri i artisti inače naplaćuju i manje iznose za ručno izrađen nakit.

Bez obzira na to što su se komentatori okuražili ismijavati ovaj, po njihovom apsurdan nakit, kupaca će vjerujemo biti, osobito onih koji bez obzira na cijenu, žele biti zamijećeni.

Foto: Bottega Veneta

Ogrlica, naušnice i prsteni dizajnirani su u dvije boje, lila i boji zelene trave, a izrađeni su od emajliranog srebra. Ogrlica je visoko pozicionirana na vratu kako bi bila što uočljivija, a u kombinaciji s naušnicama od istog materijala i oblika, čine upečatljiv spoj.

Foto: Bottega Veneta

Ako vas je nakit impresionirao a ne da vam se izdvajati cijelo bogatstvo, na Amazonu možete pronaći savršene kopije ili ih jednostavno rastaviti svoj telefon i uz pomoć diy tehnike, napraviti sličan nakit!