FOTO by Zara

Moda

Odzvonilo je velikim torbama! Zara čizme s cargo džepovima u koje možete pospremiti tajno make up oružje!

Daria Lovrić 11. rujna 2023.

Od sada sve sitnice koje vam trebaju u izlasku pospremite u obuću!

Vrlo često kvaliteta, udobnost, dizajn i funkcionalnost, nažalost ne idu jedno s drugim. Kada se u modnom svijetu dogodi da se sve četiri stavke spoje, najčešće je riječ o vrlo skupom dizajnerskom primjerku.

Ipak, Zara naš često oduševljava modnim komadima koji itekako mogu parirati skupocjenim komadima. Ovog puta lansirala je čizmice ekstravagantnog dizajna koji je u skladu s najnovijim trendovima.

Zara čizme najefektniji su dio svakog looka!

Cargo i military primjerci obilježit će jesenski period, baš poput bež nijanse i drugih zemljanih tonova. Ove čizmice za razliku od klasičnih modela na petu, krase oversize bočni džepovi u cargo stilu u koje možete pospremiti dodatne stvarčice poput ruža za usne, maramica ili gumice za kosu i tako osloboditi prijeko potreban prostor u vašim malim torbicama.

Svi znamo kolika je muka za večernji izlazak nositi velike torbe, međutim mini izdanja nam ponekad nisu dovoljno prostrana za sve što će nam tu večer možda zatrebati.

Ovaj upečatljiv model mamit će poglede gdje god se pojavili, a mi ga vidimo uz kožne kratke hlače, jeans mini suknje i bež košulje zavezane oko struka.

Ako su i vas očarale ove bež čizmice, svoj primjerak po cijeni od 69.95 EUR škicnite putem Zara web trgovine ili potražite na prodajnom mjestu.