FOTO by Dominik zlatarnice I srebrnarnice

Moda

Odvažna i svoja – uz predivnu kolekciju nakita Dominik zlatarnice i srebrnarnice

admin 06. ožujka 2023.

Moderni klasici u koje ćete se zaljubiti

Početkom ožujka slavimo Međunarodni dan žena stoga ovaj mjesec od sada možemo službeno proglasiti – Mjesecom ženske snage! Osmog dana u ožujku svake godine prisjećamo se snažnih žena koje su se izborile za to da se žene ravnopravno emancipiraju u društvo, u kojem su do tada glavnu riječ vodili muškarci.

08.03. rezerviran je za druženje u krugu najboljih prijateljica i veličanjem “Girl Power” pokreta uz čašicu omiljenog pića. Ovo je dan kada ćete sebe ili drage žene u svojoj blizini počastiti buketom tulipana, omiljenim parfemom ili pak komadom nakita koji će se odlično uklopiti u već spremne proljetne outfite.

Nježni detalji za snažnu ženu

Ako ste se odlučili da je pravo vrijeme da oplemenite svoju škrinjicu s nakitom oduševit će vas nova kolekcija Dominik zlatarnice i srebrnarnice u kojoj glavnu riječ vode nježni i romantični detalji.

Unutar nove proljetne kolekcije pronaći ćete ogrlice, narukvice, prstene i naušnice s naglaskom na minimalizam i snagu motiva. Posebno nas je oduševila ogrlica s motivom srca koja će neprimjetno odavati vašu nježnu i romantičnu osobnost.

Kako stilizirati nakit uz omiljenu proljetnu bijelu bluzu?

Dan žena poklapa se u mjesecu kada slavimo i dolazak proljeća i kada ćemo zimsku garderobu zamijeniti laganijim odjevnim komadima. Dolaskom proljeća jedan modni komad postaje nosioc većine outfita, a to je klasična bijela košulja ili bluza.

Budući da je ista sama po sebi veoma jednostavna, uz nju možete dodavati nekoliko različitih komada nakita poput ogrlice, narukvice, naušnica i prstena, bez straha da ćete izazvati kontra efekt, posebice uz minimalističku i decentnu kolekciju nakita Dominik zlatarnica i srebrnarnica.

Također, uz bijelu bluzu možete iskombinirati traperice ili plisiranu suknju, kao i cargo hlače ili svilenu haljinu, a kosu podignite u visinu kako bi naglasili vrat i dekolte te nakit koji priča jednu posebnu priču. Kao finalan touch, cjelokupnom outfitu dodajte par sandala na visoku petu ili najdraže bijele tenisice kako biste zaokružili look.

Fokus kompletne kolekcije je mladim ženama pružiti osjećaj samopouzdanja kroz modnu upečatljivost i eleganciju, a unutar Dominik zlatarnice i srebrnarnice svatko će pronaći svoj omiljeni komad nakita.

Poklonite savršen poklon

Ako pak povodom Dana žena bliskoj osobi odlučite pokloniti nakit, prilikom odabira vodite se jednostavnim pravilima.

Tako se primjerice ogrlica povezuje s ljubavlju jer njezin privjesak dodiruje srce, dok narukvica šalje poruku o vremenu i pažnju koje je poklonjeno osobi jer je najčešće drži na ruci, uz sat. Naušnice ističu crte lica stoga darivanjem naušnica osobi poručujete da je za vas najljepša, dok se prstenom daje obećanje i duboka predanost.

Uz nježne i romantične motive unutar ponude Dominik zlatarnice i srebrnarnice ne možete pogriješiti, a uz kombinaciju s jednim buketićem ruža kreirat ćete poklon koji će darovanoj osobi zauvijek ostati u srcu.

Kompletnu ponudu Dominik zlatarnica i srebrnarnica potražite na lokacijama Supernova Zagreb, City Center One East Zagreb, Supernova Koprivnica, Strossmayerova 8 Čakovec, Galerija Sjever Čakovec i Centar Lumini Varaždin.

Za još više inspiracije posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram gdje je također moguća narudžba omiljenog komada nakita.