Održana promocija popularnog romana Emily Giffin!

Viktoria Mikulić 16. veljače 2017.

U subotu, 11. veljače u knjižari Algoritam MK u Avenue Mallu Zagreb održana je promocija Algoritmovog šestog po redu, dugo očekivanog romana Emily Giffin „Gdje pripadamo“.

Povodom promocije, Avon i Algoritam MK udružili su snage te za prvih 100 kupaca knjige pripremili i poklon, novi ruž za usne Avon True Nourishing Supreme. Uz slatke i slane zalogajčiće za koje su se pobrinuli Torterie Macaron, Cronique deli bar i Kraljica, urednici i urednice lifestyle portala i make up blogerice poslušale su Anu Vučak koja ih je uvela u knjigu čitajući dramatičan uvodni odlomak. Uz brojna imena beauty i lifestyle svijeta uspjeli smo spojiti naizgled nespojivo, knjigu i šminku. Dragi uzvanici dobili su na dar vrećicu iznenađenja od Algoritma, Avona i  Frizerskog salona Golden Scissors.

 

Avon True makeup

U Avonovim katalozima upoznat ćete Avon True make-up proizvode s kojima ćete lako postići željeni efekt šminke, vjerovati vrhunskoj kvaliteti koja omogućava dugotrajne i pouzdane rezultate, a sve po povoljnim ponudama. Vjerujemo da će ljubiteljice makeupa zavoljeti Avon True šminku upravo zato što će im pomoći u potpunosti pokazati svoju najbolju stranu.

„Gdje pripadamo“, Emily Giffin

Marian Caldwell ima život koji kao da blješti s naslovnica glamuroznih časopisa: producentica je uspješne TV serije, s prebivalištem na njujorškom Manhattanu i dečkom koji je vlasnik televizijske mreže, zgodan i sofisticiran jednako koliko je uspješan. S karijerom u usponu i stabilnom vezom ispunjenom večerama u prestižnim restoranima i ljetovanjima na it mjestima, uvjerila je sve, uključujući i samu sebe, da joj je život baš kakav je oduvijek priželjkivala. No, jedne će se večeri na njenim vratima naći Kirby Rose, osamnaestogodišnja djevojka koja predstavlja živo utjelovljenje prošlosti za koju je Marian uvjerena kako ju je zauvijek ostavila iza sebe. Od trenutka kad će se Kirby (ponovno) naći u njenom životu, Marianin će pažljivo osmišljeni svijet – uključujući pritom i vlastiti identitet – biti protresen do srži. Duhovi prošlosti i sjećanja među kojima posebno mjesto zauzima strastvena mladenačka afera od prije osamnaest godina počet će prijetiti i srušiti sve ono za što je još do nedavno smatrala najvažnijim na svijetu. Za mladu i odlučnu Kirby taj će susret potaknuti otkrića koja će je lakše provesti kroz zamke odrastanja te je natjerati da drugačije vidi svoju obitelj i međusobne odnose, ovaj put u mudrijem, slatko-gorkom svjetlu.

Kad se dvije žene upute pronaći posljednju kariku koja im nedostaje, svaka će za sebe spoznati kako ponekad pripadamo na mjesta na kojima bismo se najmanje mogli zamisliti. Na mjesto koje nam je um možda bio prisiljen zaboraviti, no koje srce zauvijek pamti.

 

Kultna spisateljica Emily Giffin poznata među čitateljicama po svom istančanom i prepoznatljivom, pravom ženskom stilu pisanja, u svom romanu Gdje pripadamo potencijalno tešku temu obrađuje na sebi svojstven način: oštroumna zapažanja, britki komentari, teške životne odluke i posljedice koje iz njih proizlaze samo su neki od njezinih upečatljivih obilježja. Uz, naravno, puno puno romantike. Prijevod potpisuje Martina Pranić, a nježne boje ilustracije satkala je Kristina Musić.

IGRA DARIVANJA

U suradnji s Algoritmom, jednu sretnu natjecateljicu darujemo s romanom “Gdje pripadamo” poznate autorice Emily Giffin. Vaš zadatak je:

  1. Like na Elegant.hr
  2. Like i Share na ovu objavu

Igra darivanja traje do petka, 17.02. do 12h. Sretno <3