Promo

Održana premijera filma PREVARANTICE!

PR 15. svibnja 2019.

Pobjedniku ostaje sve, poraženi mora otići iz grada

Jučer je u Cineplexxu City Centar one East održana prva edukacija iz zavođenja, odnosno premijera filma Prevarantice. Ljubitelji komedije su došli na svoje i kino nitko nije napustio razočaran.

Premijeri su nazočili i zvijezde iz showa Ljepotice i genijalci: Sara Husar, Luka Deranja, Nino Uzelac, Helena Špiljarić, Ena Čobanov, Nicol Brekalo, Adriana Jakovljević, Karla Raič, Karlo Maximillian Vuković, Glorija Mudrovčić te Ivan Cesar. Uz njih film su pogledale i glumice Martina Stjepanović i Lucia Stefania Glavich Mandarić.

Oskarovka Anne Hathaway uglađena je dama iz visokog društva. Rebel Wilson je njena totalna suprotnost. Zajedničko im je da su obje varalice. Svojim sposobnostima zavođenja od muškaraca dobivaju skupocjene „poklone“ i novac u slučaju Anne…ili hamburger u slučaju Rebel.

Spletom sretnih ili nesretnih okolnosti nađu se u isto vrijeme na istom mjestu, na francuskoj rivijeri gdje Anne „obrađuje“ svoju novu metu a Rebel želi naučiti sve tajne zanata.

Rivijera uskoro postaje premala za obje te internom okladom, ulovom tehnološkog milijardera, žele odrediti čija je rivijera teritorij. Pobjedniku ostaje sve, poraženi mora otići iz grada.

Komedija Prevarantice remake je filma iz 1988. godine “Dirty Rotten Scoundrels” (Steve Martin i Michael Caine) u kojem dvoje zavodnika varaju žene. U svibnju 2019. uloge se mijenjaju, Anne i Rebel udružuju snage i kreću u žensku osvetu.

ZANIMLJIVOSTI:

  • Anne Hataway je dobitnica Oscara za ulogu u Les Miserables, a ima još jednu nominaciju za Oscara i tri nominacije za Golden Globes nagradu
  • Rebel Wilson je u dalekom srodstvu s Walt Disneyem
  • Film Dirty Rotten Scoundrels je remake filma Bedtime Story iz 1964.
  • Majorca glumi francusku rivijeru u filmu

Tko vara a tko je prevaren saznajte u svim kinima od 16.5.2019.